over ons | adverteren | sitemap | contact

Popup winkel Snoet de Beer gesteund door Spullewaard Zaltbommel


Deel deze pagina

Sinds kort is Zaltbommel een popup naaiatelier rijker waar u zogenaamde snoet beren kunt kopen. Kringloopwinkel de Spullewaard uit Pand 9 sponsorde de aankleding van deze winkel van Elze Frie Producties in de Spiesmakerstraat 12. Het maken en verkopen van Snoet beren is een initiatief van de Rotary ten behoeve van de Samenloop van Hoop voor het KWF.

Sponsoring in natura
De mooie ruimte in Spiesmakerstraat 12 werd leeg opgeleverd. Voor de aankleding van de popup winkel annex naaiatelier kwam kringloopwinkel de Spullewaard in actie. Zij bood alle meubels en spulletjes, van koffiekopje tot kast, van prikbord tot prullenbak in bruikleen aan Elze Frie Producties. Tegelijkertijd zijn de spullen ook te koop voor de klanten en bezoekers van het naaiatelier. In overleg met de medewerkers van het naaiatelier.

Snoet de Beer - Spiesmakerstraat 12
Snoet de Beer wordt gemaakt door vrijwilligers en mensen van Dienstwerk. De opbrengst van de beren komt ten goede aan de Samenloop voor hoop voor het KWF. Behalve beren kunt u dus ook de inboedel van de popupwinkel kopen. De opbrengst van Spullewaardse inboedel gaat, zoals altijd, naar de goede doelen.

Het naaiatelier van Elze Frie Producties is maandag t/m zaterdag van 10 - 17 uur open.
 
Snoet de beer
Elze Frie Producties
Spiesmakerstraat 12
Zaltbommel
Datum
7 april 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden