bird
vrijdag 07 augustus | 06.03 uur

Leijdekkers volgt Baudoin op in raad Maasdriel

09-06-2020 10:00
uur
John Leijdekkers (c) Frank van Engelen-1
John Leijdekkers (foto: Frank van Engelen)

MAASDRIEL – John Leijdekkers neemt het stokje over van Evelien Baudoin in de gemeenteraadsfractie van PvdA/GroenLinks in Maasdriel.

Dat melden de twee voorzitters Job Telling van PvdA Bommelerwaard en Emmy de Vrieze van GroenLinks Bommelerwaard dinsdag.

Stap terug
“Evelien Baudoin doet tot onze spijt wegens persoonlijke omstandigheden een stap terug”, schrijven ze in een persbericht. “Gelukkig hebben we met voormalig wethouder Leijdekkers een waardevolle vervanging gevonden en hij is verheugd om plaats te nemen in de gemeenteraad.”

Kees van Drunen
“Samen met fractievoorzitter Kees van Drunen zal Leydekkers zich de komende tijd inzetten voor een groen en sociaal Maasdriel”, aldus de twee voorzitters.

Transparant bestuur 
John Leijdekkers zegt het fijn te vinden dat hij Evelien zo kan helpen. “Ik zie er naar uit om samen met Kees te werken aan transparant bestuur."

Deken Wehmeijerschool
Leijdekkers was in april 2010 tot mei 2014 wethouder in de gemeente Maasdriel. De afgelopen jaren was hij actief als burgercommissielid voor PvdA/GroenLinks. In het dagelijks leven is hij directeur van de Deken Wehmeijerschool in Velddriel.

Tags

John Leijdekkers,Kees van Drunen