?> Politie zoekt getuigen ongeval Hoenzadriel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Politie zoekt getuigen ongeval Hoenzadriel


Deel deze pagina

De politie is op zoek naar getuigen van een conflict tussen een fietser en een automobilist. Het incident deed zich voor op maandag 29 juni omstreeks 19.30 uur op de Hoenzadrielsedijk in Hoenzadriel.

Een 48-jarige fietser reed over de Hoenzadrielsedijk. De man zag uit tegenovergestelde richting een auto met hoge snelheid aankomen, bestuurd door een 22-jarige automobilist uit Den Bosch. De auto reed tegen het voorwiel van de 48-jarige fietser aan. De automobilist reed vervolgens met hoge snelheid weer door maar kwam even later weer bij de fietser terug omdat de auto blijkbaar schade had opgelopen en een knarsend geluid maakte.

De automobilist nam een dreigende houding aan en riep dat de fietser de schade aan zijn auto moest betalen. De fietser wilde hier natuurlijk niet aan meewerken. Vervolgens wilde de automobilist weten met wie hij te maken had en begon de fietser te fouilleren. Toen hij niets kon vinden gaf hij de fietser een duw waardoor deze laatste van de dijk viel. De fietser liep daarbij schaafwonden op.

De 22-jarige bestuurder van de auto werd later die avond in Den Bosch alsnog aangehouden. De politie wil graag in contact komen met getuigen van het voorval.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden