over ons | adverteren | sitemap | contact

Politie pakt bestuurder met gestolen kentekenplaten


Deel deze pagina

HEDEL – Politie Bommelerwaard heeft vrijdagavond op de Middelingenseweg in Hedel een bestuurder aangehouden, die rondreed met gestolen kentekenplaten op zijn auto.

Toen agenten het kenteken van het voertuig natrokken, bleek dat deze bij een Peugeot hoorde, terwijl de auto, die voor de agenten reed toch echt een Volkswagen Polo was.

Zenuwachtig
“Eenmaal in gesprek met de bestuurder was deze behoorlijk zenuwachtig”, schrijft de politie op facebook. “Toen wij hem daarmee confronteerden was er niets aan de hand en viel het allemaal wel mee om vervolgens bibberend zijn rijbewijs te overhandigen.”

Achterbank
Het was volgens de agenten wel duidelijk dat een aantal zaken niet klopten en daarom stelden ze een onderzoek in. “Dat onderzoek duurde niet heel lang, want op de achterbank van de Polo troffen wij de kentekenplaten aan, die op de Volkswagen hoorden.”

Even later bleek dat er twee dagen geleden aangifte was gedaan van diefstal van kentekenplaten.

Willekeurige auto
De bestuurder werd aangehouden en naar het cellencomplex in Tiel overgebracht. Daar bekende hij dat hij twee dagen geleden, ergens in Hedel, van een willekeurige auto de kentekenplaten had gestolen.

Aangifte
De politie roept iedereen op om altijd aangifte te doen als er sprake is van diefstal. “Regelmatig treffen wij ‘gasten’ aan, die in de nachtelijke uren in ons gebied lopen rond te struinen”, aldus de politie. “Als zij dan goederen bij zich hebben met serienummers etc leggen wij dit vast. Wij hopen dat er een aangifte is, zodat wij een match hebben. Wij zien regelmatig dat bij kleinere diefstallen geen aangifte wordt gedaan, omdat men denkt dat we er niets mee doen.”

(foto: basisteam De Waarden)
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden