over ons | adverteren | sitemap | contact

Politie ontdekt zeer professionele hennepkwekerij onder schuur


Deel deze pagina

Hoenzadriel - De politie heeft donderdagochtend een zeer professionele hennepkwekerij aangetroffen onder een schuur die deels nog in aanbouw was. Er werden zo’n 1150 planten geteld.

Het lijkt erop dat de ruimte bestemd voor de hennepteelt tijdens de bouw al volledig daarvoor was ingericht. Een zwaar luik vanuit de schuur met daaronder een trap maakte het mogelijk in de de twee ruimten te komen. Ook werd gebruik gemaakt van een goederenlift. Filters in de kelder zorgde dat het buiten nagenoeg niet waarneembaar was dat er hennep werd gekweekt. De politie hield een 32-jarige vrouw uit Hoenzadriel aan. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bij de politie was via Melding Misdaad Anoniem informatie binnen gekomen wat vanmorgen resulteerde in een bezoek op het adres aan de Rooijensestraat in Hoenzadriel.

Gevaarlijk
Het zag er allemaal professioneel uit maar de stroom werd wel door een kabel illegaal afgenomen, terwijl die kabel daarvoor niet geschikt was. Bij het openleggen van deze kabel in de tuin kwam de rook door de warmte ervan af. Brand of kortsluiting was een kwestie van tijd. Een bedrijf is vanmiddag gestart met de ontruiming van de kwekerij. De politie maakt proces-verbaal op en zal het onderzoek voortzetten.
Datum
27 oktober 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden