over ons | adverteren | sitemap | contact

Politie ontdekt zeer professionele hennepkwekerij onder schuur


Deel deze pagina

Hoenzadriel - De politie heeft donderdagochtend een zeer professionele hennepkwekerij aangetroffen onder een schuur die deels nog in aanbouw was. Er werden zo’n 1150 planten geteld.

Het lijkt erop dat de ruimte bestemd voor de hennepteelt tijdens de bouw al volledig daarvoor was ingericht. Een zwaar luik vanuit de schuur met daaronder een trap maakte het mogelijk in de de twee ruimten te komen. Ook werd gebruik gemaakt van een goederenlift. Filters in de kelder zorgde dat het buiten nagenoeg niet waarneembaar was dat er hennep werd gekweekt. De politie hield een 32-jarige vrouw uit Hoenzadriel aan. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bij de politie was via Melding Misdaad Anoniem informatie binnen gekomen wat vanmorgen resulteerde in een bezoek op het adres aan de Rooijensestraat in Hoenzadriel.

Gevaarlijk
Het zag er allemaal professioneel uit maar de stroom werd wel door een kabel illegaal afgenomen, terwijl die kabel daarvoor niet geschikt was. Bij het openleggen van deze kabel in de tuin kwam de rook door de warmte ervan af. Brand of kortsluiting was een kwestie van tijd. Een bedrijf is vanmiddag gestart met de ontruiming van de kwekerij. De politie maakt proces-verbaal op en zal het onderzoek voortzetten.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden