over ons | adverteren | sitemap | contact

Politie onderzoekt bommeldingen


Deel deze pagina

Zaltbommel - Tiel - Vught - Den Bosch - De politie is volop bezig met een onderzoek naar vijf bommeldingen die op woensdag 1 juni rond 16.30 uur binnenkwamen in instellingen in Tiel, Vught en Den Bosch alsmede twee instellingen in Zaltbommel en staat open voor informatie die kan leiden tot meer zicht op de dader of daders. Er is nog niemand aangehouden.

Na de meldingen zijn de meeste instellingen korte tijd ontruimd; dat gebeurde op een ordelijke en rustige wijze. Na onderzoek is nergens een explosief aangetroffen.
In mediaberichten wordt gesuggereerd dat de meldingen (die via telefoon binnenkwamen) uit het buitenland afkomstig zijn. Dit wordt zeker meegenomen in het onderzoek, maar we houden ook rekening met andere opties.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie die ons kan helpen? Bel dan op 0900-8844 of geef het door via ons online meldformulier. Als u anoniem wilt blijven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook via Meld Misdaad Anoniem kunt u uw informatie online doorgeven.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden