over ons | adverteren | sitemap | contact

Politie en gemeente pakken vuurwerkoverlast aan


Vuurwerkoverlast? Meld het!


Deel deze pagina

Inwoners die overlast door vuurwerk ervaren of getuige zijn van een verdachte situatie of vernieling met vuurwerk kunnen dit melden bij de politie. Inwoners in de gemeente Zaltbommel kunnen dit jaar op 28, 29, 30 en 31 december vuurwerkoverlast ook melden bij een extra meldlijn. Het nummer is bereikbaar op (0418) 681 616.

Vorig jaar was de meldlijn er voor het eerst. Burgemeester Rehwinkel: “Uit een evaluatie van de meldlijn blijkt dat inwoners de service van een extra meldlijn prettig vonden én dat overlast tijdens de jaarwisseling sneller aangepakt kon worden. Door een korte lijn met politie en BOA konden we snel ter plaatse zijn bij overlast. En dat maakt de kans dat een aanstichter van overlast of vernielingen alweer gevlogen is een stuk kleiner”.

Vuurwerkoverlast? Meld het!
De extra meldlijn voor vuurwerkoverlast is op 28 december vanaf 09.00 uur te bereiken tot 31 december 18.00 uur via 0418 681 616. Bij spoed, bijvoorbeeld bij een misdrijf of ongeval, moeten inwoners altijd 112 bellen.

Overlast altijd melden
Inwoners kunnen overlast altijd melden bij de politie op (0900) 8844. Of spreek uw wijkagent aan op straat. Inwoners die liever anoniem blijven omdat ze bang zijn voor vervelende reacties kunnen (0800) 7000 bellen.

Overlast vuurwerk snel aanpakken
Omdat het extra meldpunt op 28, 29, 30 en 31 december in direct contact staat met de politie en BOA’s, kan snel en integraal worden gehandeld. Er zitten minder schijven tussen dan via het servicecentrum van de politie. De samenwerking tussen politie en BOA’s wordt hiermee versterkt. Het kan voorkomen dat er meerdere meldingen rond dezelfde tijd bij de politie binnenkomen. De politie of BOA gaat dan eerst naar de meest urgente melding.
 
Datum
20 december 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


EXTRA MELDLIJN VUURWERK
0418 681 616

OVERLAST MELDEN AAN POLITIE

0900) 8844

ANONIEM MELDEN

(0800) 7000
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden