over ons | adverteren | sitemap | contact

Poederoijense 40+ gym bestaat 5 jaar


Deel deze pagina

Vijf jaar geleden is in Poederoijen de 40+ gym opgericht. Elke maandagavond is de oudere jeugd van Poederoijen welkom in het Dorpshuis om zich in het zweet te werken. En dat alweer 5 jaar lang. Een fantastisch resultaat!

Met een klein clubje fanatiekelingen startte de gym destijds. En dat is uitgegroeid tot een mooie, diverse groep deelnemers. Divers in leeftijd, maar ook in fysieke mogelijkheden. En dat maakt de gym juist geschikt voor iedereen. Deelname is voor iedereen mogelijk, op zijn/haar niveau.

Wij danken alle deelnemers aan de gym voor de afgelopen 5 jaar van gezelligheid en sportiviteit. Op naar de volgende 5 jaar!

Wilt u ook deelnemen aan de gym, dat kan! Neem gerust eens contact op met Toos van der Ven (0418-672778) en kom eens een kijkje nemen. De 40+ gym is elke maandagavond van 19:15-20:15u.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden