over ons | adverteren | sitemap | contact

Plan voor fietspad Well-Gameren ligt ter inzage


Deel deze pagina

BOMMELERWAARD – Langs de provincialeweg N832 tussen Well en Gameren komt over de hele lengte een vrijliggend fietspad.

De provincie combineert de werkzaamheden met het groot onderhoud aan de weg (in 2021) en met kleinschalige maatregelen om bijvoorbeeld de verkeersveiligheid te verbeteren.

Maas-Waalweg
De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel willen de Maas-Waalweg doortrekken naar de Molenachterdijk/Weigraaf. Dat gebeurt naar verwachting in 2020-2021. Daardoor komt er meer verkeer op de N832. De provincie wil die provinciale weg veiliger maken door de aanleg en verbreding van het fietspad.

Asfalteren
Het hele project van de N832 tussen Well en Gameren bestaat onder andere uit het opnieuw asfalteren van de hoofdrijbaan, het vervangen van de bruggen over de Hoofdwetering en onderhoud aan de openbare verlichting.

Bestaande fietspad
Tussen de Bernseweg en de Uilecotenweg komt een vrijliggend fietspad. Het bestaande fietspad vanaf de Uilecotenweg tot aan de rotonde kruispunt Molenstraat in Kerkwijk worden verbreed tot 3 meter.

De rotonde Molenstraat en het kruispunt Middelstraat worden aangepast.

Website
De plannen staan sinds woensdag 13 mei op de website www.gelderland.nl/N832

Telefonisch spreekuur
Op dinsdagavond 19 mei is er een telefonisch spreekuur voor direct aan- en omwonenden. Wie hier gebruik van wil maken, kan zich daarvoor tot maandag 18 mei 12:00 uur aanmelden via de website.

Officieel een zienswijze indienen kan tot en met 24 juni.

(foto: AdobeStock)
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden