over ons | adverteren | sitemap | contact

Pilot geslaagd: het Buurtteam mag door!


Deel deze pagina

Veel inwoners in de gemeente Zaltbommel zijn sinds 2014 naar tevredenheid door de Buurtteams geholpen en de resultaten zijn positief. Dat blijkt uit een evaluatie van de Buurtteams. Daarom wordt de inzet van het Buurtteam voortgezet na 1 april 2016. Tot die datum was het Buurtteam een pilot. Dat betekent dat inwoners in de gemeente Zaltbommel ook na 1 april met hun zorgvragen bij het Buurtteam kunnen blijven aankloppen.

Tevredenheid over Buurtteam

Door het Buurtteam zijn tot nu toe al 352 inwoners geholpen. De hulp- en zorgvragen liepen uiteen. De één had begeleiding van een instelling in de 2e lijn nodig, terwijl een ander geholpen kon worden door een vrijwilliger. Ook werden een groot deel van de hulpvragen door medewer-kers van het Buurtteam zelf opgepakt en werd de zorg of ondersteuning dus dichtbij huis door één vertrouwd gezicht gegeven. Doordat de buurtteammedewerkers in de wijken en dorpen rondlopen weten zij wat er speelt. Hierdoor kunnen zij goed inspelen op de behoeften die er zijn. Het contract met Buurtteam wordt nu met een jaar verlengd tot 1 april 2017.

Blijven verbeteren
Er is met alle partijen in het sociaal domein intensief samengewerkt het afgelopen jaar, maar de samenwerking kan nog verder verstevigd worden. Daarom blijft het Buurtteam aandacht houden voor verbeterpunten. Het Buurtteam staat open voor tips en ideeën. Inwoners die ideeën of tips hebben of iets missen bij het Buurtteam kunnen dit mailen naar de gemeente via inkoop-team@zaltbommel.nl of hun buurtzorgmedewerker hierover aanspreken.

Buurtteam
Inwoners kunnen bij het Buurtteam terecht voor allerlei vragen op het gebied van zorg en onder-steuning. Heeft u bijvoorbeeld moeite om een dagritme te vinden? Of kunt u uw administratie niet meer zelf doen? Voor dit soort vragen kunt u het Buurtteam bellen op 06- 1298 5819. U krijgt één vaste begeleider die samen met u bekijkt naar wat er voor u mogelijk is.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden