over ons | adverteren | sitemap | contact

Pennings Bouw realiseert appartementencomplex Amalia State zonder gasaansluiting


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL -Pennings Bouw uit Zaltbommel heeft het perceel aan de Meander in de Zaltbommelse wijk Waluwe II gekocht om er het appartementencomplex Amalia State te bouwen met energiezuinige appartementen zonder gasaansluiting. De appartementen gaan op 7 februari in de verkoop.-

Wethouder Adrie Bragt tekende op 5 februari de koopovereenkomst namens de gemeente: “Ik ben verheugd dat een plaatselijke ondernemer dit innovatieve project gaat bouwen in de Waluwe.”

Bijna energieneutraal (BENG)
De nieuwbouwwoningen voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Van de Rijksoverheid moeten vanaf 1 januari 2020 alle nieuwe gebouwen voldoen aan deze eisen. Zo’n 75% van de gronden in de Waluwe II is nu verkocht. De overige 25% brengt de gemeente mogelijk zelf nog in de verkoop als vrije kavels. Naar verwachting is de wijk in 2022 volgebouwd.

Primeur
Al eerder zijn er in Zaltbommel woningen gebouwd die niet op het gas zijn aangesloten. Dat er nu appartementencomplexen komen zonder gasaansluitingen is nieuw.
Datum
6 februari 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden