over ons | adverteren | sitemap | contact

Paralympische koorts stijgt bij TandemTeam El ToRo


Deel deze pagina

Tandemwielrenner Roel Scheij (17) volgde de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro op de voet. Over vier jaar - in 2020 - hoopt hij zelf deelnemer te zijn van de Paralympics die dan in Tokio plaatsvinden. Vol ontzag vernam hij dat de huidige lichting Paralympiërs met maar liefst 62 medailles naar Nederland terugkeerde. Het heeft hem zo mogelijk nog meer gemotiveerd om zijn Olympische droom te realiseren, samen met zijn vaste piloot Tom Gakes. De paralympische koorts stijgt, ook bij de mensen om TandemTeam El ToRo heen.

Roel en Tom zouden al beretrots zijn ais ze op de onderdelen baan, weg en tijdrit mogen uitkomen voor Nederland bij de volgende Paralympische Spelen. Dat is een prestatie op zich. Toch hopen ze in 2020 met minimaal één medaille terug te keren uit Tokio. Een intensief trainings- en wedstrijdschema moet hen daarbij helpen. Het verbreken van het baanrecord van Niki Terpstra 3 september op WheelerPlanet in Spaarnwoude was alvast een flinke opsteker.

Inzamelingsacties
Familie, vrienden, verenigingen en bedrijven spannen zich ondertussen belangeloos in om de sportieve onderneming van Roel en Tom te laten slagen. Bijvoorbeeld door geld in te zamelen met een voetbalclinic of een fietstocht. Of door elk teamlid voor elk gescoord punt in de voetcompetitie een euro te laten doneren, zoals het derde seniorenelftal van VV Hedel afgelopen seizoen deed.

Tango aan de Maas
De opbrengst van de benefietavond Tango aan de Maas op zaterdag 8 oktober in Gelre’s End in Hedel zal ook geheel ten goede komen aan TandemTeam El ToRo. De organisatie hoopt op een groot aantal deelnemers. Uiteraard blijven nieuwe initiatieven altijd welkom.

Om de gedroomde plek op het Olympische podium te behalen, moet de komende jaren hard gewerkt worden. Iedereen die TandemTeam El ToRo daarbij op welke wijze dan ook wil ondersteunen kan contact opnemen via www.tandemteameltoro.nl.
Datum
25 september 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden