over ons | adverteren | sitemap | contact

Paardrijden bij Sport BSO Bommelerwaard


Deel deze pagina

KERKWIJK - Sinds januari 2018 hebben Hippisch Centrum Bommelerwaard (Kerkwijk) en Sport BSO Bommelerwaard (Zaltbommel) de handen ineen geslagen. Kinderen van de Sport BSO krijgen de mogelijkheid om op donderdagmiddag te paardrijden. Wegens dit succes gaan zij het paardrijden ook om maandagmiddag aanbieden.

Sport BSO

Heeft u buitenschoolse opvang nodig en/of vindt uw kind het leuk om met paarden bezig te zijn? Dan zijn ze bij Sport BSO Bommelerwaard aan het juiste adres. De kinderen leren naast het paardrijden ook hoe ze hem moeten borstelen of kunnen zadelen.

Donderdaggroep zit al vol
Oprichter Mark van der Kooi is blij met de ontwikkeling: “We hebben met de meiden van de buitenschoolse opvang een paardriiclinic gevolgd, dit pakte zo goed uit dat we de lessen zijn gaan aanbieden. De donderdag-groep zit inmiddels helemaal vol, maar vanaf april komt de maandag-groep erbij!”

Samenwerking
Ook Noami Smits van Hippisch Centrum Bommelerwaard is erg blij met de samenwerking: “Op deze manier kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met paardrijden en het verzorgen van paarden en als je het enthousiasme van de kinderen ziet dan weet je waar je het voor doet.”

Met het aanbieden van het paardrijden komt Sport BSO Bommelerwaard de ouders tegemoet. “Het is een voordeel voor de ouders, de kinderen hebben al gesport wanneer de ouders uit het werk komen. We maken regelmatig foto’s en sturen deze door. Zo krijgen de ouders een goed beeld van het paardrijden en de ontwikkeling van hun kind” aldus Mark.

De minimum leeftijd voor het paardrijden is 6 jaar, bijkomende kosten bedragen 45 euro per maand. Interesse? Neem contact op met Mark van der Kooi www.sportbsobommelerwaard.nl
Datum
6 maart 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden