?> Paardrijden bij Sport BSO Bommelerwaard - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Paardrijden bij Sport BSO Bommelerwaard


Deel deze pagina

KERKWIJK - Sinds januari 2018 hebben Hippisch Centrum Bommelerwaard (Kerkwijk) en Sport BSO Bommelerwaard (Zaltbommel) de handen ineen geslagen. Kinderen van de Sport BSO krijgen de mogelijkheid om op donderdagmiddag te paardrijden. Wegens dit succes gaan zij het paardrijden ook om maandagmiddag aanbieden.

Sport BSO

Heeft u buitenschoolse opvang nodig en/of vindt uw kind het leuk om met paarden bezig te zijn? Dan zijn ze bij Sport BSO Bommelerwaard aan het juiste adres. De kinderen leren naast het paardrijden ook hoe ze hem moeten borstelen of kunnen zadelen.

Donderdaggroep zit al vol
Oprichter Mark van der Kooi is blij met de ontwikkeling: “We hebben met de meiden van de buitenschoolse opvang een paardriiclinic gevolgd, dit pakte zo goed uit dat we de lessen zijn gaan aanbieden. De donderdag-groep zit inmiddels helemaal vol, maar vanaf april komt de maandag-groep erbij!”

Samenwerking
Ook Noami Smits van Hippisch Centrum Bommelerwaard is erg blij met de samenwerking: “Op deze manier kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met paardrijden en het verzorgen van paarden en als je het enthousiasme van de kinderen ziet dan weet je waar je het voor doet.”

Met het aanbieden van het paardrijden komt Sport BSO Bommelerwaard de ouders tegemoet. “Het is een voordeel voor de ouders, de kinderen hebben al gesport wanneer de ouders uit het werk komen. We maken regelmatig foto’s en sturen deze door. Zo krijgen de ouders een goed beeld van het paardrijden en de ontwikkeling van hun kind” aldus Mark.

De minimum leeftijd voor het paardrijden is 6 jaar, bijkomende kosten bedragen 45 euro per maand. Interesse? Neem contact op met Mark van der Kooi www.sportbsobommelerwaard.nl
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden