over ons | adverteren | sitemap | contact

Paardenmarkt ook voor El ToRo een feest


Deel deze pagina

HEDEL - Op de Hedelse Paardenmarkt bleek maar weer eens hoeveel mensen tandemwielrenner Roel Scheij en zijn Paralympische droom een warm hart toedragen. Veel vrijwilligers waren op de been om geld binnen te halen voor Stichting TandemTeam El ToRo en veel bezoekers gaven enthousiast een bijdrage.

Wie op de paardenmarkt de wc-wagen bezocht, liep de El ToRo-toiletdames tegen het schone lijf. Met het verstand op nul, wasknijpers op hun neuzen en de instelling ‘niet l…n maar poetsen’ zorgden zij op ludieke wijze voor frisse toiletten. Dat werd door de bezoekers zeer op prijs gesteld, gezien het indrukwekkende geldbedrag dat ze ophaalden.

Ook de Echte Hedelse Paardenmoppenverkoopsters brachten bezoekers en El ToRo in feeststemming. Zij verkochten met verve hun zoete lekkernijen en maakten een deel van de opbrengst over aan het tandemteam.

Tijdens het Hatalle Paardenmoppentoernooi trotseerden vijftig jeu-de-boulers weer en wind in hun poging de wisseltrofee ‘Het Hedels Paard’ te bemachtigen. Koby Ridder streek uiteindelijk met de eer. Toch voelde Roel zich de grootste winnaar, want de opbrengst van het toernooi kwam geheel ten goede aan El ToRo.

NK in Apeldoorn
Roel, die zelf ook aanwezig was op de Paardenmarkt, vindt het geweldig dat hij op zoveel steun kan rekenen bij zijn voorbereidingen op de Paralympische Spelen. Zaterdag 18 november komt hij zelf in actie. Dan neemt hij deel aan de Nederlandse Kampioenschappen op de baan in Apeldoorn. Op het onderdeel ‘4km achtervolging’ hoopt hij daar een eervolle prestatie neer te zetten.

Tokio 2020
Het is nog ver, maar de vrijwilligers en bezoekers van de Paardenmarkt brachten het doel van Roel een stukje dichterbij. Maar liefst 4300 euro kon worden bijgeschreven op de rekening van de stichting.

Nieuwe actie ond jaarwisseling
Rond de jaarwisseling staat wederom een activiteit gepland. Dan gaan de El ToRo-vrijwilligers samen met supermarkt Jumbo oliebollen en appelflappen verkopen. Het activiteitenteam kennende zal dat weer met de nodige vrolijkheid gepaard gaan. Vrijwilligers die zich willen aansluiten bij deze goedgemutste groep, zijn van harte welkom. Meer informatie: www.tandemteameltoro.nl
Datum
14 november 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Paardenmarkt Hedel
Paardenmarkt Hedel
Uitgelicht
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden