over ons | adverteren | sitemap | contact

Paaltjesactie Aalst


reactie insturen vr 21 december


Deel deze pagina

Regelmatig ontvangt de Dorpsraad Aalst klachten over de paaltjes in het dorp. 'Er zijn er teveel'. 'Sommige zijn overbodig'. 'Ze staan schots en scheef'. 'Waarom zijn er zoveel verschillende soorten?' en: 'We ergeren ons aan het onkruid eromheen.' Reden voor de Dorpsraad om in actie te gaan: de paaltjesactie. Doet u mee?

Met medewerkers van de gemeente maakte de Dorpsraad een 'paaltjesronde' door het dorp en constateerden dat een en ander voor verbetering vatbaar is. Toch wil de gemeente niet zomaar aan de slag gaan zonder de inwoners te hebben gehoord.


Daarom roepen we ieders hulp in. Welke paaltjes kunnen naar jouw mening gemist worden? Welke moeten worden verplaatst? Welke zetten we recht? En welke gaan we vervangen? Bedenk daarbij wel dat sommige niet gemist kunnen worden omdat het verkeersreglement ze voorschrijft.

Het onkruid rond de paaltjes is een verhaal apart. Sinds begin oktober mag de gemeente geen chemische bestrijdingsmiddelen meer gebruiken en wordt het mechanisch verwijderd. Dat is duurder, dus wellicht wordt besloten jaarlijks een wiedronde minder te maken. In die zin zouden minder paaltjes ook minder ergernis betekenen.

Grijp je kans om mee te beslissen over de Aalsterse paaltjes. Stuur vóór 21 december een e-mail met jouw mening over de paaltjes in jouw directe woonomgeving. Daarin graag de exacte locatie aangeven. EMAIL

Aan de hand van de e-mails stellen we een advies op voor de gemeente. De inspraakactie is eenmalig, dus na genoemde datum sluiten we de paaltjesdiscussie. Op dee website www.dorpsraadaalst.nl kun je de vervolgactiviteiten lezen.
REAGEREN: http://www.dorpsraadaalst.nl/contact/

Datum
19 november 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden