over ons | adverteren | sitemap | contact

Paaltjesactie Aalst


reactie insturen vr 21 december


Deel deze pagina

Regelmatig ontvangt de Dorpsraad Aalst klachten over de paaltjes in het dorp. 'Er zijn er teveel'. 'Sommige zijn overbodig'. 'Ze staan schots en scheef'. 'Waarom zijn er zoveel verschillende soorten?' en: 'We ergeren ons aan het onkruid eromheen.' Reden voor de Dorpsraad om in actie te gaan: de paaltjesactie. Doet u mee?

Met medewerkers van de gemeente maakte de Dorpsraad een 'paaltjesronde' door het dorp en constateerden dat een en ander voor verbetering vatbaar is. Toch wil de gemeente niet zomaar aan de slag gaan zonder de inwoners te hebben gehoord.


Daarom roepen we ieders hulp in. Welke paaltjes kunnen naar jouw mening gemist worden? Welke moeten worden verplaatst? Welke zetten we recht? En welke gaan we vervangen? Bedenk daarbij wel dat sommige niet gemist kunnen worden omdat het verkeersreglement ze voorschrijft.

Het onkruid rond de paaltjes is een verhaal apart. Sinds begin oktober mag de gemeente geen chemische bestrijdingsmiddelen meer gebruiken en wordt het mechanisch verwijderd. Dat is duurder, dus wellicht wordt besloten jaarlijks een wiedronde minder te maken. In die zin zouden minder paaltjes ook minder ergernis betekenen.

Grijp je kans om mee te beslissen over de Aalsterse paaltjes. Stuur vóór 21 december een e-mail met jouw mening over de paaltjes in jouw directe woonomgeving. Daarin graag de exacte locatie aangeven. EMAIL

Aan de hand van de e-mails stellen we een advies op voor de gemeente. De inspraakactie is eenmalig, dus na genoemde datum sluiten we de paaltjesdiscussie. Op dee website www.dorpsraadaalst.nl kun je de vervolgactiviteiten lezen.
 
REAGEREN: http://www.dorpsraadaalst.nl/contact/

Datum
19 november 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden