over ons | adverteren | sitemap | contact

Optreden‘t Hèmerts Visserskoor tijdens Kunst Kiezel en Klei


Deel deze pagina

Optreden Zeemanskorenfestival 23 juni 2013 (foto Gijs van Loon)
Speciaal voor de Kunst, Kiezel, Klei route die jaarlijks plaats vindt, verzorgt ’t Hèmerts Visserskoor een sfeervol optreden in Nederhemert, op zaterdag 31 augustus om 15.00 uur.

Op 31 augustus en 1 september en 7 en 8 september zal het in de Bommelerwaard zinderen van kunst en cultuur! Tijdens de Kunst, Kiezel, Klei route kunt u op diverse plaatsen een gevarieerd aanbod werk van lokale kunstenaars bekijken. Stichting Kunstmin organiseert dit jaar alweer de 13e editie van deze kunstroute. Ruim 70 deelnemers hebben zich al aangemeld. Voor het eerst dit jaar zal naast beeldende kunst ook podiumkunst aan bod komen. Denk aan muziek, dans en wellicht zelfs ook theater!

Verschillende expositie ruimtes
De meeste kunstenaars stellen hun atelierruimte open tijdens de route. Sommigen laten hun werk in een andere locatie tot hun recht komen. Zij exposeren onder andere in ’t Hurns Kerkje in Hurwenen, het Stadskasteel, de Sint Maartenskerk, Ummels en Ummels en Inspiration Centre Smits in Nederhemert. Zo krijgt kunst een stevige verbinding met het bijzondere Bommelerwaardse landschap.

’t Hèmerts Visserskoor
Iedereen kent ‘t Hèmerts Visserskoor toch? Deze gezellige club zingende mannen? Het koor is opgericht in oktober 2006 en bestaat inmiddels uit 56 leden, met accordeonisten, drummer, gitarist en percussionist. De muzikale leiding is in de deskundige handen van dirigent Wim Baijense. Het koor beschikt momenteel over een repertoire van ongeveer 50 vissers-, zeemans- en shanty- liederen. De meeste liederen worden gezongen in het Nederlands, een aantal in het Engels en Duits.
Datum
5 augustus 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


Kunst Kiezel en Klei
Speciaal voor de Kunst Kiezel Klei 2013 trekken de heren hun nautische outfit aan voor een optreden op de Nijverheidstraat 18 in Nederhemert. Iedere belangstellende is van harte welkom. Het optreden start op zaterdag 31 augustus om 15.00 uur. De deuren zijn open, u kunt gewoon binnenwandelen en de kunst van de lokale kunstenaars en het bijzondere Centrum bekijken, terwijl u van de prachtige meezingers geniet. Het optreden zal eindigen rond 16.15 uur. Het wordt zeker genieten, de akoestiek in de ruimtes is geweldig.
Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden