over ons | adverteren | sitemap | contact

OPROEP: Ruimte gezocht voor 3200 kikkers!


Deel deze pagina

(foto pixabay)

Rob van Niekerk (Sfeerdecor) zoekt een ruimte om zijn uitzonderlijke kikker verzameling permanent uit te stallen. Dat kan zijn in een horecagelegenheid, ziekenhuis, museum, of andere openbare ruimte. Wie kan hem verder helpen?

Rob verzamelt vanaf 1975 kikkers. De teller staat nu op 3200 stuks. Allemaal gearchiveerd, gedateerd, genummerd, handmatig geregistreerd en gefotografeerd.

Rob heeft er nu zo'n 2000 in huis uitgestald. De rest staat opgeslagen in de decohal van zijn bedrijf: Sfeerdecor. Maar het wordt nu echt te krap. WIe heeft er ruimte voor Rob?

Frog & Friends Group
Ammerzodenseweg 40
5321 GB Hedel
073-599 72 90
mobile: 06 4356 73 78

http://www.facebook.com/sfeerdecor.nl
http://www.frogfriends.eu
 
Datum
11 september 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Er zit natuurlijk een verhaal achter, eigenlijk twee...

Een kikker is het internationale symbool van vruchtbaarheid, fortuin, voorspoed. En dat is iets wat we heel graag aan onze klanten willen overbrengen, wat we voor ze willen betekenen. En daarom hebben we zo’n 15 jaar geleden gekozen voor een bedrijfsnaam meteen kikker – Frog erin. Maar, zoals dat gaat: wat doe je dan met een bedrijfsnaam Frog&Friends. Sja, dat is inderdaad wel een lastige combinatie: mooie decors maken, prachtige zaalaankledingen, ontwikkelen van 2 en 3d ontwerpen. Wat heeft dat met kikkers te maken? En daar komt de naam Sfeerdecor uit voort: dat is wat we doen! Frog & Friends is wat we nog steeds zijn en voor u als klant ook willen betekenen. Onder die naam staan we ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Naast dit verhaal: ach, het is begonnen met een grap over een breedbek-kikker. Daarna kwamen er 3 kikkertjes, kleine beeldjes. En zo ontstond het prille begin van een kikkerverzameling. Deze is ondertussen uitgegroeid tot een collectie van meer dan 3000 kikkers. De mooiste daarvan zijn nog te zien in onze kikkergalerij, maar hier laten we regelmatig een kroonkeuze zien. Gewoon omdat ze zo leuk zijn!
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden