?> Open Week Balletschool Paulette Wllemse - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Open Week Balletschool Paulette Wllemse


Deel deze pagina

Van 12 t/m 17 juni 2017 organiseert Balletschool Paulette Willemse haar jaarlijkse Open Week. Iedereen is welkom om te kijken en zelf mee te dansen bij de diverse lessen die de Balletschool aanbiedt.

Er zijn demonstratie-lessen, mee-doe-lessen en workshops voor wie het leuk vindt om een les uit te proberen. Hiervoor hoef je alleen gemakkelijk zittende kleding en sokken aan te trekken.

De Balletschool biedt al bijna 45 jaar een divers lesaanbod voor jong en oud. Van peuterballet voor de jongste dansertjes vanaf 3 jaar tot lessen voor 65+: klassiek, modern, streetjazz, flamenco, mannenklas en nieuw sinds vorig jaar de Barre Workout.

Barre Workout is een energieke en laagdrempelige workout. Door de combinatie van ballettechniek met Yoga en Pilates wordt het hele lichaam getraind. Een perfecte manier om in shape te blijven of na bijvoorbeeld je zwangerschap weer in shape te komen.

Dans is een taal die iedereen verstaat en het gediplomeerde en enthousiaste docenten team brengt hun danspassie en plezier graag over tijdens de lessen.

Altijd al willen dansen? Kom dan zeker kijken en meedoen tussen 12 en 17 juni! Meer informatie en het Open Week lesrooster vind je op de website www.paulettewillemse.nl.

 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden