?> Open Week Balletschool Paulette Willemse - 15 tot en met 20 juni 2015 - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Open Week Balletschool Paulette Willemse


15 tot en met 20 juni 2015


Deel deze pagina

Kinderjazzgroep met “High 5” (foto: Michiel Nijstad Fotolux)
Het monumentale pand in de Ruiterstraat in het centrum van Zaltbommel is al ruim 40 jaar dé plek waar jong en oud leren dansen. Eens per jaar tijdens de Open Week kunnen mensen een kijkje nemen in de dansante keuken van Balletschool Paulette Willemse.
Dit jaar is de Open Lessen Week van 15 tot en met 20 juni.


Iedereen kan kennismaken met de verschillende dansvormen die de Balletschool te bieden heeft. Het is een divers lesaanbod dat loopt van peuters tot 65 plussers onder leiding van een gedreven team. Wie zin heeft kan meedoen met het speciale mee-doe-gedeelte, aan het eind van bepaalde lessen. Voor deze mee-doe-lessen is geen speciale kleding nodig.

Programma
Het volledige rooster van de Open Week staat op de website van de Balletschool: www.paulettewillemse.nl

Geen Dansjes leren, maar leren Dansen!
Dat is het streven van de Balletschool die garant staat voor kwalitatief goede lessen, verantwoord bewegen en natuurlijk veel plezier in het dansen. Dat was dit jaar zeker terug te zien in de eigen werk productie van de leerlingen: “5… 6… 5, 6, 7, 8” in april jl. Het enthousiasme spatte van het podium af.

Daarnaast is de balletschool geaccrediteerd als Sterballetschool van de Nederlandse Brancheorganisatie voor particuliere balletscholen die de kwaliteit van scholen waarborgt.
Heeft u interesse in Peuterdans, Kleuterballet, Klassiek ballet, Modern, Streetjazz of Flamenco? Kom dan zeker kijken tijdens de Open Week.

Voor meer informatie zie de website: www.paulettewillemse.nl, de facebookpagina, of persoonlijk: Balletschool Paulette Willemse, Ruiterstraat 23 – 25, Zaltbommel. Telefoon: 0418 – 518256 (eventueel antwoordapparaat inspreken dan wordt men zo snel mogelijk teruggebeld), email info@paulettewillemse.nl.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden