?> Opbrengst 11e Betuwse Bloesem Fietstocht ruim EURO 4.700,- - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Opbrengst 11e Betuwse Bloesem Fietstocht ruim EURO 4.700,-


Deel deze pagina

Soroptimistclub West Betuwe kijkt terug op een zeer geslaagde 11e Betuwse Bloesemfietstocht, die zij had georganiseerd op zaterdag 23 april. Ondanks de kou en de regen vertrokken ongeveer 150 fietsers vanaf het stijlvolle Huize Poelzicht in Kapel Avezaath voor een tocht van ongeveer 40 km door de Betuwe. De fietstocht voerde langs dijken, mooie landschappen en prachtige bloesem die bloeit aan de vele bomen die de Betuwe rijk is.

In de orangerie van de voormalige riddermaligheid Bottesteyn in Geldermalsen wachtte de fietsers een warm onthaal met koffie en lekkernijen, omlijst met de sfeervolle muziek van Dick van Soest.
In deze gezellige ambiance ontvingen de kinderen ook hun medaille voor hun deelname aan de fietstocht.

De fietstocht trekt elk jaar deelnemers uit het hele land van de Achterhoek tot het Westland. De opbrengst wordt besteed aan een goed doel, voor dit jaar was dit het Sugloproject van de Stichting Betuwe Wereldwijd uit Culemborg. Doel van dit project is de zending van naaimachines en het bieden van onderwijs in “tailorwerk” aan vrouwen in Ghana voor de start van een eigen bedrijf.

De organiserende Soroptimistclub kan ongeveer 4.700 Euro doneren aan de Stichting Betuwe Wereldwijd. Soroptimistclub West-Betuwe dankt alle sponsors, waaronder de hoofdsponsors uit Tiel en omgeving: Rabobank West Betuwe, eb Personeelsdiensten B.V., Tradekar Benelux B.V., Metaglas B.V. en aannemersbouwbedrijf Van der Helden B.V.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden