over ons | adverteren | sitemap | contact

Opbrengst 11e Betuwse Bloesem Fietstocht EURO 4.825,-


Deel deze pagina

Soroptimistclub West Betuwe kijkt terug op een zeer geslaagde 11e Betuwse Bloesemfietstocht, die zij had georganiseerd op zaterdag 23 april.

Ondanks de kou en de regen vertrokken ongeveer 150 fietsers vanaf het stijlvolle Huize Poelzicht in Kapel Avezaath voor een tocht van ongeveer 40 km door de Betuwe. De fietstocht voerde langs dijken, mooie landschappen en prachtige bloesem die bloeit aan de vele bomen die de Betuwe rijk is.
In de orangerie van de voormalige riddermaligheid Bottesteyn in Geldermalsen wachtte de fietsers een warm onthaal met koffie en lekkernijen, omlijst met de sfeervolle muziek van Dick van Soest.
In deze gezellige ambiance ontvingen de kinderen ook hun medaille voor hun deelname aan de fietstocht.

De fietstocht trekt elk jaar deelnemers uit het hele land van de Achterhoek tot het Westland. De opbrengst wordt besteed aan een goed doel, voor dit jaar was dit het Sugloproject van de Stichting Betuwe Wereldwijd uit Culemborg. Doel van dit project is de zending van naaimachines en het bieden van onderwijs in “tailorwerk” aan vrouwen in Ghana voor de start van een eigen bedrijf. De organiserende Soroptimistclub kan 4.825 Euro doneren aan de Stichting Betuwe Wereldwijd. Soroptimistclub West-Betuwe dankt alle sponsors, waaronder de hoofdsponsors uit Tiel en omgeving:
Rabobank West Betuwe, eb Personeelsdiensten B.V., Tradekar Benelux B.V., Metaglas B.V. en aannemersbouwbedrijf Van der Helden B.V.
Datum
30 april 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden