over ons | adverteren | sitemap | contact

Omleiding Kerkdriel bij Zwijsenschool


Deel deze pagina

Vanwege de werkzaamheden rondom de schoolomgeving van de Zwijsenschool en de Meidoorn zijn verkeersomleidingen nodig. Vanaf 14 september gaat de De Maire de Gierstraat gedeeltelijk dicht.

Voorspoedig

De werkzaamheden rondom de schoolomgeving van de Zwijsenschool en de Meidoorn verlopen voorspoedig. De sanering van het parkeerterrein bij voetbalvereniging DSC is afgerond, daardoor is de Ipperakkeren vanaf 1 september weer open voor verkeer. Ook voor de komende werkzaamheden is weer een omleiding van het verkeer nodig. De overlast zal nog zeker tot eind oktober duren.

14 sept - 30 okt: Gedeeltelijke afsluiting De Maire de Gierstraat
De Kerkstraat wordt van maandag 5 oktober t/m vrijdag 30 oktober afgesloten tussen de Ipperakkeren en Maire de Gierstraat. Bij de afsluiting van een deel van de Kerkstraat wordt een omleidingsroute ingesteld. Vanaf 5 oktober zal het verkeer van worden omgeleid via de Paterstraat. De omleiding staat aangegeven met volgborden vanaf de Duitse Weistraat. Deze omleiding eindigt aan de Teisterbandstraat. Naar verwachting zal de omleiding tot 30 oktober duren.

Informatie
Alle beschikbare informatie over de werkzaamheden is terug te vinden op de website van de gemeente Maasdriel.

Spreekuur
Iedere woensdag is er bij de aannemer een spreekuur op de werklocatie in de blauwe unit aan de Kerkstraat van 12.00 -13.00 uur.

Klachten
Bij ernstige calamiteiten of storingen die grote overlast veroorzaken en/of gevaarlijke situaties opleveren, kunnen mensen in de weekenden en op werkdagen buiten werktijden bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente Maasdriel : 14 0418. Via een keuzemenu worden zij doorgeschakeld.

Veilige verkeersomgeving
De verkeersomgeving en de openbare ruimte rondom de Zwijsenschool en de nieuwe locatie van de Meidoorn zullen na de aanpassingen veiliger zijn. De Ipperakkeren, Kerkstraat, Maire de Gierstraat en de Hertog Arnoldstraat worden op de schop genomen. De werkzaamheden zijn begin augustus gestart.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden