over ons | adverteren | sitemap | contact

OKE FM viert de Bommelweek


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL – Deze week staat in Zaltbommel de grote Bommelweek op de planning. Streekomroep OKE FM viert deze Bommelweek dit jaar grootser mee dan ooit hiervoor. Donderdag t/m zondag doet OKE FM namelijk live verslag van de festiviteiten in het centrum van Zaltbommel tijdens haar locatie uitzendingen.

Officiële omroep
Sinds vorig jaar is OKE FM de officiële lokale omroep van de gemeente Zaltbommel. Vorig jaar deed OKE FM al live verslag van de braderie in Zaltbommel, waarin luisteraars zelfs verrast werden met een helikoptervlucht boven Zaltbommel. Het was het begin van een prachtige samenwerking met de lokale ondernemersvereniging.

Vier dagen live
OKE FM zal donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag live verslag doen van alle festiviteiten in Zaltbommel. Vanuit het hart van Zaltbommel doet OKE FM donderdag bijvoorbeeld live verslag van de grote braderie in de stad, maar zijn de reporters ook te vinden rond de Whipe-Out. Zaterdag doet OKE FM live verslag vanaf het Foodtruckfestival en zondag horen we via OKE FM het laatste nieuws over de Etapastour en de gezellige festiviteiten vanuit het Stadscafe.

Uniek
Het is voor OKE FM een unieke gebeurtenis. “Het is nog niet eerder gebeurd dat OKE FM vier dagen achter elkaar live radio maakt op één locatie”, vertelt stationmanager Andre Paans. De locatie uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door de prettige samenwerking met ondernemersvereniging OVZ. “De ondernemersvereniging draagt ons een warm hart toe. Dit jaar zaten we al vroeg aan tafel om te kijken hoe we onze samenwerking verder konden intensiveren. Met als resultaat dus nu een locatie uitzending van vier dagen. We zijn de ondernemersvereniging dan ook zeer dankbaar voor de prominenten plaats die we hebben gekregen op het festiviteitenterrein.”.

Nieuwe huisstijl
Tijdens de Bommelweek zal OKE FM ook zijn nieuwe huisstijl presenteren. “De zomermaanden hebben we bij OKE FM niet stil gezeten. Er is gewerkt aan een compleet nieuwe website, een nieuwe OKE FM app, maar ook een frisse nieuwe huisstijl. Op onze locatie uitzending kan men deze al komen bewonderen in Zaltbommel.”, zo verteld Paans trots. Het gaat goed met de streekomroep, zo stelt hij:”Steeds meer luisteraars in de Bommelerwaard weten OKE FM te vinden als streekomroep. Het aantal reacties stijgt ontzettend en ook zijn de contacten met de gemeente, verenigingen en het bedrijfsleven steeds soepeler. We kunnen stellen dat OKE FM zich thuis voelt in Zaltbommel.”

Datum
20 augustus 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


De locatie uitzendingen zijn te beluisteren op: donderdag t/m zondag via 104.9 FM (regio Zaltbommel), 105.3 FM (regio Langstraat) en 106.4 FM (regio Altena).

OKE FM is ook wereldwijd te ontvangen via de eigen OKE FM App of via de website: www.oke.fm.

Valentijnsdag
Uitgelicht
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden