over ons | adverteren | sitemap | contact

Obstakelrun afsluiter van de fitheidsweken


fit zijn is ook op je buik door de modder schuiven


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Vrijdagmiddag 25 maart hebben 75 kinderen de fitheidsweken in Zaltbommel afgesloten door mee te doen aan de Obstakelrun van Spel&. Ze legden een of meermalen het parcours af rond het Kloosterwiel, met onderweg allerlei hindernissen.

Tijdens de fitheidsweken (12 t/m 25 maart 2018) hebben de stagiaires van Spel& onder en na schooltijd een gevarieerd programma opgezet en uitgevoerd. Hierin was naast aandacht voor sport, ook aandacht voor gezond eten. Fitheid heeft natuurlijk te maken met je conditie, maar ook met verstandig eten en leven.

Spel& verzorgt een deel van de gymlessen op zestien basisscholen in de gemeente Zaltbommel. Onder schooltijd hebben de leerlingen uit groep 4 t/m 8 fitheidstesten gedaan. En we weten nu wie de sportiefste leerkracht is: Jan Piels van obs De Spelwert. Hij maakte de meeste kilometers. Na schooltijd konden kinderen meedoen met smoothies maken op de BSO’s , een etalagespel wat gewonnen werd door Ilias Fellah en Levi Merks van vernieuwingsschool de Fonkelsteen, levend Fruitego, en nog veel meer spellen. De obstakelrun vormde de spetterende afsluiting. In totaal deden bijna 200 kinderen mee met alle activiteiten.

Onder de noemer Spel& werken sport- en cultuurcoaches. Zij stimuleren samen met de basisscholen kinderen mee te doen aan sportieve en culturele activiteiten onder en na schooltijd. Op deze manier kunnen kinderen ontdekken waar zij passie voor hebben. De weg naar een vereniging is dan gauw gevonden.
Datum
26 maart 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden