over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Zaltbommel


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - De Albert Heijn in Zaltbommel is op 18 september officieel heropend door wethouder Willem Posthouwer. De supermarkt van ondernemer Ferry Boender is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Ook het parkeerterrein waar je goed en gratis kunt parkeren is compleet vernieuwd evenals de aanrijdroute naar het Pick Up Point.

Het was gezellig druk bij de heropening. Supermarktmanager Nicole van Namen en haar medewerkers kregen meteen al veel complimenten. “De kinderhoek die ingericht is door een kunstenares uit de Bommelerwaard valt in de smaak, net zoals de gezellige koffiehoek. Maar vooral zijn klanten te spreken over de hypermoderne winkel en het extra grote versaanbod”, aldus de supermarktmanager.

Dry misting
Al bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je direct verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen er zelf verse kruiden knippen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten is gemakkelijker dan ooit dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Gevarieerd
Uit de eigen ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten ook taarten, gebakjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Vleeswaren en Hollandse kazen worden in elke gewenste hoeveelheid vers gesneden. Je kunt nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen. Het assortiment van Albert Heijn Zaltbommel is gevarieerd: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals het zuivel van Den Eelder en Bommelaar Bier van Sil Stranders.

Zelfscan
De vernieuwde winkel heeft nu zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. “De eerste reacties zijn erg positief”, zegt Nicole van Namen. “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard.” Er zijn meer technische innovatieve snufjes. Door de hele winkel hangen grote beeldschermen die inspiratie bieden met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. “Ook zijn wij een van de eerste winkels met elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment.”

Albert Heijn aan de Steenweg 8 in Zaltbommel is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur.
Datum
19 september 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden