over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuwe tijdelijke Rabobank pop-up inlooppunten in Ammerzoden, Rossum, Hedel en Brakel


Deel deze pagina

Fotobijschrift: de eerste klant is aangeschoven in het pop-up inlooppunt in de bieb in Ammerzoden. (Foto: Bibliotheek Rivierenland)

In navolging van het tijdelijke pop-up inlooppunt in het Gezondheidscentrum in Nederhemert, opent Rabobank Bommelerwaard de komende tijd nog vier inlooppunten. Met deze inlooppunten keert de Rabobank terug in het Bommelerwaardse straatbeeld. Niet in de vorm van grote bakstenen kantoren, maar in duizend-en-een verschillende verschijningsvormen. Deze contactpunten kunnen er totaal anders uitzien, maar hebben met elkaar gemeen dat ze flexibel, tijdelijk en vooral verrassend zijn.

Fysieke inlooppunten en Rabobus

Op 6 maart is in samenwerking met Stichting Bibliotheek Rivierenland een inlooppunt in de bibliotheek gevestigd in basisschool De Schakel in Ammerzoden. Hier kun je iedere maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur terecht. In samenwerking met Woon-Zorgcentrum De Vaste Burcht openen we op 15 maart een tijdelijk inlooppunt in Rossum waar je iedere woensdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur binnen kunt lopen. Vanaf 20 maart kun je iedere week op maandagochtend tussen 09.30 en 12.00 uur terecht bij Seniorenhof De Munt in Hedel voor vragen over je bankzaken. Op dinsdag 28 maart openen we ons vijfde tijdelijke pop-up inlooppunt. Vanaf die datum staan we iedere dinsdagochtend van 10.00 – 13.00 uur met onze nostalgische Rabobus op het parkeerterrein van de Emté in Brakel. Deze inlooppunten staan in ieder geval de komende 3 maanden voor u ter beschikking, daarna gaan zij mogelijk rouleren naar andere pop-up inlooppunten in de Bommelerwaard.

Dichtbij is voor iedereen anders
Wat het beste past als het gaat om het regelen van bankzaken, is voor iedereen anders en kiest men zelf. Dat vraagt om een andere dienstverlening, die beter past bij de veranderde wensen. We komen met onze diensten veel meer naar klanten toe in plaats van andersom. Uitgangspunt is én blijft dat we onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk willen laten bankieren op een manier die bij ze past. Steeds vaker gebeurt dat online, maar er zijn ook mensen die hun bankzaken liever persoonlijk regelen met een medewerker van de bank. Je staat er niet alleen voor en een tijdelijk pop-up inlooppunt kan dan uitkomst bieden!’

Binnenlopen zonder afspraak
Op al deze tijdelijke pop-up inlooppunten kun je zonder afspraak binnenlopen om vragen te stellen over dagelijkse bankzaken. Van vragen over betalen, sparen en verzekeren, bijvoorbeeld over pasjes, rekeningen, volmachten, verzekeringspolissen, tot klant worden en het lidmaatschap van de Rabobank. Daarnaast kan onze aanwezige adviseur helpen om zaken te regelen via het internet rondom lenen en vermogen of hulp bieden bij bankieren via internet of mobiel.

Geen opnames en stortingen in contanten
De adviseur heeft tijdens het inloopspreekuur geen contant geld bij zich. Voor geldopnames en -stortingen kunt u dus niet terecht bij het inlooppunt. U kunt hiervoor onder andere terecht bij een van de geldautomaten in de Bommelerwaard. Ook kunnen klanten gebruik maken van de servicemogelijkheden van Samen Bankieren. Een voorbeeld is de Rabo Geld Express. Indien het niet mogelijk is om zelfstandig naar een kantoor of geldautomaat te komen, dan komen wij het geld brengen. Alle mogelijkheden van Samen Bankieren hebben we op onze website opgesomd, zoals de Rabo Volmacht Service, een workshop ‘Het nieuwe bankieren’ of onze adviseurs die als service bij u thuis langskomen om samen uw bankzaken door te nemen.

Dichtbij klanten zijn
We willen letterlijk en figuurlijk nog dichterbij onze klanten zijn. Fysiek (in klantgesprekken, netwerken en in de kernen), virtueel (met apps, websites en social media) en mentaal (door onze lokale betrokkenheid). Je komt ons overal tegen. Bankieren bij Rabobank Bommelerwaard kan op heel veel manieren; via de app, online, via een adviseur die thuis bij u langskomt of via persoonlijk contact op een van onze twee kantoren of een van onze inlooppunten.

Uitgelicht
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden