over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuwe ronde subsidie voor Duurzame Energie


Deel deze pagina

Bij de gemeente Zaltbommel kan weer subsidie aangevraagd worden voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) is sinds 2 januari weer open.

In 2017 is een budget van €70 miljoen beschikbaar. De hoogte van het bedrag dat u ontvangt hangt af van het apparaat dat u koopt. De exacte bedragen staan in de apparatenlijsten. Deze lijst vindt u op www.RVO.nl/ISDE. Hier vindt u ook wat de voorwaarden zijn voor particulieren en zakelijke gebruikers.

Aanvragen subsidie 2017
Vraag uw subsidie voor uzelf of voor uw bedrijf aan via het aanvraagformulier. Dit kan tot en met 31 december 2017 bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Particulieren mogen tot 6 maanden na installatie van het apparaat subsidie aanvragen. Zakelijke aanvragers moeten eerst subsidie aanvragen, waarna ze de aankoopverplichting mogen aangaan.

Energie besparen en CO2 uitstoot verminderen
Met de regeling stimuleert de overheid dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo besparen we energie en verminderen we de CO2-uitstoot. RVO voert de ISDE regeling uit. Voor verdere details en contactgegevens kijkt u op www.rvo.nl
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden