over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuwe Elzen op De Neswaarden zorgen voor meer schaduw


Deel deze pagina

Afbeelding 2: De vijf elzen die vandaag zijn bijgeplant, zijn weergegeven met zwarte rondjes op dit kaartje van De Neswaarden.

Komende zomer kunnen meer bezoekers tijdens een warme zomerdag genieten van een plekje in de schaduw op de ligweide op recreatiegebied De Neswaarden. Vanochtend plantte Stichting De Neswaarden er vijf elzen bij.

Her en der staan al clusters van 5 a 6 bomen op De Neswaarden. Wanneer het zomers erg warm is, bijvoorbeeld tijdens de hitte golf van afgelopen zomer, is het vaak druk bij De Neswaarden. De plekjes in de schaduw van die bomen zijn als eerst bezet. De nieuwe bomen zijn ongeveer 8 jaar oud en komen in de buurt van de speeltuin. Ze zijn al een meter of 5 hoog en zorgen komende zomer al dat meer bezoekers in de schaduw kunnen liggen.

Over De Neswaarden
De Neswaarden aan de Zaaiwaard in Aalst is een natuurgebied met strand, een ligweide, sport-veldjes en een grote speeltuin. Dit recreatiegebied is met behulp van actieve bewoners opge-knapt. Zij richtten een stichting op om het beheer van de Neswaarden te regelen. De gemeente Zaltbommel is eigenaar van het gebied en stelt jaarlijks onderhoudsbudget beschikbaar.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden