over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuw toneelseizoen start bij Geursenproducties


Deel deze pagina

Scène uit Oliver Twist van Geursenproducties (2013)
Stichting Geursenproducties start in week 37 met een nieuw seizoen voor hun toneel groepen. In Zaltbommel zijn dit voor kinderen de Leer en Musical groep en de All Round Theatergroep voor Jongeren, in Hurwenen zijn er De Uiltjes voor de kinderen en Jeugdpodium voor de Jongeren.

Ondanks dat de jongerengroepen al behoorlijk vol zitten hebben we altijd ruimte voor meer leden. De kindergroepen kunnen allebei nog nieuwe leden gebruiken omdat we daarbij tot 25 kinderen gaan.

Natuurlijk wordt het weer gezellig en leerzaam want buiten de lessen om doen we ook nog andere activiteiten zoals bijvoorbeeld: De Nacht van..., Sint Maarten en eventuele andere activiteiten waar we voor gevraagd worden. Zo hebben we afgelopen seizoen met veel kinderen gefigureerd in de TV serie Kasper en de Kerstengelen die in december op tv wordt uitgezonden door ZAPP. Maar de hoofdzaak is natuurlijk onze jaarlijkse voorstellingen in decor en kostuums.

Dit jaar kunnen we ook een plaatsje aanbieden aan een kind dat heel graag wil toneelspelen maar waar de ouders de financiële middelen niet hebben. We zijn natuurlijk al laagdrempelig door onze prijs laag te houden, maar we begrijpen dat niet iedereen het zich kan veroorloven om op een club te gaan. Dus kent u iemand, of hebt u zelf een kind dat graag wil toneelspelen maar heeft u de financiële middelen hier niet voor, meld u zich bij ons.

Daarnaast willen we ook een groep voor (Jong) volwassenen opstarten. Kijk op onze website Geursenproducties.com voor meer informatie.

Nieuw in ons aanbod dit jaar is “Het Kids Kostuum Atelier”. Dit is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar die graag kostuums willen ontwerpen en maken. Onder leiding van Silvia Bernts, die o.a. kostuums heeft gemaakt voor de Bommelrevu, het Open Theater en natuurlijk Geursenproducties leer je alles. Van een naald in een draad doen tot het werken achter een naaimachine. Het nemen van maten tot het uittekenen van een patroon. Natuurlijk ga je je eigen kostuums bekijken als ze op het toneel gedragen worden door de acteurs en actrices van Geursenproducties. Deze activiteit begint in oktober.

Datum
30 augustus 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Geef je nu op via www.geursenproducties.com voor één van deze activiteiten.

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden