over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuw sport en beweegprogramma voor 50+


GALM introductie programma


Deel deze pagina

In het voorjaar van 2015 vonden de succesvolle GALM fittesten plaats in Zaltbommel. Hieraan hebben er 231 deelnemers uit de gemeente Zaltbommel aan deelgenomen. Uit deze groep namen 15 deelnemers ook deel aan het introductieprogramma.

Het introductieprogramma is bedoeld om mensen kennis te maken met verschillende sporten/verenigingen met als doel te kijken wat het beste bij ieder past. Het is namelijk belangrijk dat voldoende beweging een deel wordt van je dagelijks leven en dit kan het beste bij een sportvereniging.

Doelgroep: 50+
De Buurtsportcoach Spel&, Jerry Lenoir, heeft daarom samen met een aantal verenigingen een nieuw introductieprogramma ontwikkeld. Hier kan iedereen boven de 50 jaar aan deelnemen. Het zal plaatsvinden op de woensdag van 19:00-20:00 uur in zaal 2 van gymzaal Buys Ballot. De datums zijn: 11,18 en 25 november en 2 en 9 december.

Heeft u interesse en wil u meedoen?
U kunt zich opgeven via Jlenoir@welzijnbommelerwaard.nl . De kosten zijn voor 5 introductielessen €12,50. Dit dient betaald te worden bij de eerste les.

Let op: Er zijn maar 20 plekken vrij dus vol=vol! Hieronder kunt u lezen met welke sporten/beweegmogelijkheden u leert kennismaken. Na iedere les is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de Buurtsportcoach als u vragen heeft over Sport, gezondheid en/of voeding.

Aanbod:
• Badminton (BC Olympia Zaltbommel)
• Valpreventie ( van der Vliet Fysio)
• Volleybal
• Sport & Spel
• Circuit training
• Bommelfit (Hentzepeter Fysiotherapie)
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden