over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuw schaakseizoen ZZC


Deel deze pagina

Schaakvereniging Zaltbommel Zuili­chem Combinatie (ZZC) start op maandag 24 augustus het nieuwe seizoen, met de jaarlijkse ledenvergadering. Ook worden op deze avond de kampioenen van het seizoen 2014/2015 gehuldigd.

Michael van Ansenwoude is kampioen interne competitie geworden en de Bommelerwaardcup is gewonnen door Jan Kwakernaak. Na de huldigingen kan er vrij worden geschaakt. Op maandag 31 au­gustus start de interne competitie. Nieu­we leden zijn van harte welkom op één van deze speelavonden om de sfeer en gezelligheid te proeven en natuurlijk een potje mee te schaken.

Nieuwe plannen
De vereniging heeft weer volop plannen voor het nieuwe seizoen. Gestart wordt met de interne competitie. In oktober start het kampioenschap om de Bomme­lerwaardcup. Dit is een open afval toer­nooi om de Bommerwaard wisselbeker. iedereen, die van schaken houdt, kan zich hiervoor opgeven. Met twee acht­tallen en twee viertallen speelt de vereni­ging mee in de externe competitie bij de regionale schaakbond SGS. De vereni­ging leidt ook jeugd op.

Met Koninginne­dag wordt er in Zaltbommel op de markt een aanschuif simultaan gehouden en op zaterdag voor Pasen het Paashaas­schaaktoernooi. Verder worden er nog snelschaak en surprise schaakavonden georganiseerd.

Het seizoen wordt af­gesloten met het open snelschaakkam­pioenschap Bommelerwaard. Voor de liefhebbers is er ook nog een camping­schaak met een barbecue en schaken tot in de late uren.

 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden