over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuw schaakseizoen ZZC


Deel deze pagina

Schaakvereniging Zaltbommel Zuili­chem Combinatie (ZZC) start op maandag 24 augustus het nieuwe seizoen, met de jaarlijkse ledenvergadering. Ook worden op deze avond de kampioenen van het seizoen 2014/2015 gehuldigd.

Michael van Ansenwoude is kampioen interne competitie geworden en de Bommelerwaardcup is gewonnen door Jan Kwakernaak. Na de huldigingen kan er vrij worden geschaakt. Op maandag 31 au­gustus start de interne competitie. Nieu­we leden zijn van harte welkom op één van deze speelavonden om de sfeer en gezelligheid te proeven en natuurlijk een potje mee te schaken.

Nieuwe plannen
De vereniging heeft weer volop plannen voor het nieuwe seizoen. Gestart wordt met de interne competitie. In oktober start het kampioenschap om de Bomme­lerwaardcup. Dit is een open afval toer­nooi om de Bommerwaard wisselbeker. iedereen, die van schaken houdt, kan zich hiervoor opgeven. Met twee acht­tallen en twee viertallen speelt de vereni­ging mee in de externe competitie bij de regionale schaakbond SGS. De vereni­ging leidt ook jeugd op.

Met Koninginne­dag wordt er in Zaltbommel op de markt een aanschuif simultaan gehouden en op zaterdag voor Pasen het Paashaas­schaaktoernooi. Verder worden er nog snelschaak en surprise schaakavonden georganiseerd.

Het seizoen wordt af­gesloten met het open snelschaakkam­pioenschap Bommelerwaard. Voor de liefhebbers is er ook nog een camping­schaak met een barbecue en schaken tot in de late uren.

Datum
18 augustus 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden