?> Nieuw Programma Nanda Thema Travel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuw Programma Nanda Thema Travel


Deel deze pagina

Nanda Zijderveldt en Hans Heijman gaan samen een week les geven in Frankrijk in Le Moulin Haute Serre, Puy Malsignat.

Hans Heijman, tekenen, schilderen en grafiek.

Houdt zich als veelzijdig kunstenaar bezig met schilderen, tekenen, grafiek en het maken van beschilderde houten objecten. Hans woont en werkt in Zaltbommel, waar hij zich laat inspireren door het rivierenlandschap. Ook zijn verre reizen vormen een inspiratiebron voor hem. In zijn werk verwijst hij naar een andere wereld, de wereld van fantasie, verbeelding, het kind in ons. Het gaat over gevoel, kleur en creativiteit, verwondering en mysterie. Stilte en rust. Dat gevoel brengt Hans tot uitdrukking in zijn werk.

In Frankrijk zal Hans schilder- en tekenlessen geven. Schilderen en tekenen als antwoord op de werkelijkheid. Mensen die iets willen maken willen dat gevoel pakken en vorm geven.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Je hoeft echter niets te “kunnen”. In dat verband zul je ondervinden meer te kunnen dan je denkt. Tijdens de cursus besteden we aandacht aan verschillende teken- en schildertechnieken. Experiment is een belangrijk onderdeel. Verschillende uitdrukkingsvormen zullen behandeld worden. En als er tijd voor is zullen we ook met enkele druktechnieken kennis maken.

Nanda van Zijderveldt, yoga , meditatie en klankschalen.
Zij is een bevoegd yogadocente met inmiddels een schat aan ervaring. Yoga betekent voor haar een hulpmiddel om in een druk bestaan de accu weer op te laden. Het zonnetje in jezelf te vinden en het lichaam als soepel en gezond te ervaren. In de cursusweek in Frankrijk biedt Nanda een combinatie van yoga en meditatie aan. Er wordt gewerkt met de Vijf Tibetaanse Oefeningen, Mindfulness en klankschalen. Het doel van de Tibetaanse oefeningen is het stimuleren van vitaliteit, kracht en gezondheid. In de cursus besteedt Nanda aandacht aan

• Voorbereiding voor de uiteindelijke oefeningen
• Bewust worden en werken met adembeweging
• Het ervaren van de vijf Tibetanen op het lichaam

Mindfulness (aandacht) kan de kwaliteit van leven verbeteren. Volledig aanwezig zijn in het moment. Volledig aanwezig zijn als je opgaat in de prachtige zonsondergang, mooie muziek of een andere intense ervaring. De geest is stil, we zijn een en al aandacht en we proeven de rijkdom van het moment. In aandacht bewust worden van de automatische piloot en dominante gedachten.

Klankschalenreis
Door de klanken en trillingen van de klankschalen ontstaat diepe ontspanning en harmoniseren van het lichaam. Spanningen kunnen worden losgelaten en het lichaam kan herstellen. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezig hield en er ontstaat nieuwe energie. Klankschalen brengen iets teweeg, trillingen die oppervlakkig of diep in het lichaam gevoeld worden en die tot een diepe ontspanning en bewustwording leiden. De klanken versterken het zelfgenezend vermogen van je lichaam. www.yogastudioganesha.nl
Zondag 30 april t/m zaterdag 6 mei

 
Datum
27 maart 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


Wordt je nieuwsgierig?
kijk dan op de website www.nandathematravel.nl of kom zaterdag 1 april 2017 naar presentatie is van Nanda Thema Travel, in Pand 9 om 19.30 van Heemstraweg-West 9 Zaltbommel, entree gratis en de koffie en thee staan voor u klaar. U bent van harte welkom.
Meer info: Nanda van Alebeek, info@nanda-art.nl


Gerelateerde info

Nanda Thema Travel
Nanda Thema Travel
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden