over ons | adverteren | sitemap | contact

Nieuw asfalt op de N322 bij Heerewaarden


Deel deze pagina

Na de aanleg van de rotonde bij de Variksestraat en de reconstructie van de kruising Langestraat wordt de Van Heemstraweg (N 322) ter hoogte van Heerewaarden opnieuw geasfalteerd. Dit is de afronding van de werkzaamheden die provincie de afgelopen maanden aan de N 322 ter hoogte van Heerewaarden heeft uitgevoerd. Er wordt asfalt gefreesd en 2 nieuwe lagen asfalt aangebracht. Voorts komen er stroken beton langs de rijbaan en wordt opnieuw gemarkeerd.

Planning

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de Van Heemstraweg in de nachten van 11, 12, 13 en 14 september (4 nachten) afgesloten. De afsluitingen zijn steeds van 21.00 tot 5.00 uur.

Bereikbaarheid
Heerewaarden is deze nachten te bereiken via de Heerewaardensestraat en de Heggeldijk/Maasdijk. De fietspaden langs de N 322 blijven open. Doorgaand autoverkeer op de N 322 wordt omgeleid over de A 2 en de A 15.

Hulpdiensten
Zoals altijd in dit soort situaties, is passage van hulpdiensten mogelijk: bij het frezen van asfalt en het aanbrengen van de bermbeton en markering is een halve rijbaan beschikbaar; tijdens het asfalteren is de rijbaan ter plaatse van de asfaltmachine en net daarachter onberijdbaar en moeten hulpvoertuigen over het fietspad.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden