over ons | adverteren | sitemap | contact

Niet poetsen, maar lunchen op Nationale Opschoondag


Bedanklunch voor iedereen die regelmatig zwerfvuil opruimt


Deel deze pagina

Gameren - Op 24 maart is het Nationale Opschoondag. Veel mensen gaan deze dag op pad om hun dorp of wijk netjes te maken. Maar niet in de gemeente Zaltbommel. Dankzij de hulp van veel inwoners en de gemeentelijke buitendienst liggen de dorpen en wijken er in de gemeente Zaltbommel en het gebied langs de Waal er namelijk al netjes bij. De gemeente nodigt daarom iedereen die hier aan bijdraagt uit voor een bedanklunch op de gemeentewerf op die dag.

In de gemeente Zaltbommel werken veel inwoners samen met de gemeente aan een schone leefomgeving. Bijvoorbeeld in de projecten Schone Kernen en Schone Waal. Bij deze projecten houden verenigingen (een deel van een) dorp of wijk in de gemeente schoon in ruil voor een vergoeding voor hun vereniging. Ook buiten deze projecten zijn er inwoners die regelmatig zwerfvuil in hun buurt opruimen.

Waardering voor iedereen die bijdraagt aan schone omgeving
Wethouder Bragt: “Doordat inwoners aan de slag gaan in hun eigen buurt zijn zij meer betrokken bij hun buurt én wordt de openbare ruimte schoner. Dat maakt de woonomgeving heel wat aangenamer, en mensen zijn dan ook weer minder geneigd om afval op straat te gooien. Graag spreek ik mijn waardering uit voor iedereen die hier aan bijdraagt.”

Aanmelden
Iedereen die zich in de gemeente Zaltbommel inzet om regelmatig zwerfvuil op te ruimen is welkom bij de bedanklunch. Die is op zaterdag 24 maart van 11.30 uur tot 13.30 uur op de gemeentewerf aan de Rondgang 25 in Gameren. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 maart via gahsoons@zaltbommel.nl.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden