over ons | adverteren | sitemap | contact

Nick & Simon komen naar Zaltbommel voor digibordconcert


Speciale gast: Prinses Laurentien


Deel deze pagina

Edukans Schoenmaatjes bestaat dit jaar 20 jaar. Ambassadeurs Nick & Simon geven daarom op vrijdag 3 oktober een exclusief concert in Brede School De Zandkampen. Het concert in Zaltbommel zal te zien zijn op alle digiborden in Nederland. Speciale gast is Prinses Laurentien.

Prinses Laurentien gaat samen met Nick, Simon en basisschoolleerlingen in gesprek over Schoenmaatjes en over school in ontwikkelingslanden. Hiermee geven zij de aftrap van de 20ste editie van Edukans Schoenmaatjes.

Ga naar www.digibordconcert.nl en kijk mee! Het digibordconcert begint om 11.00 uur en is om 11.40 uur afgelopen. Kijken kan op jullie digibord, maar ook op een computer of laptop. Zorg voor internetverbinding en vergeet het geluid niet. Lukt live meekijken niet? Kijk dan de uitzending vanaf 7 oktober terug.

Heb je een vraag voor Nick & Simon?
Vragen kun je nu vast stellen op www.digibordconcert.nl. De leukste vragen worden tijdens de uitzending live beantwoord!

20 jaar Schoenmaatjes
Elk najaar maken ruim 100.000 Nederlandse kinderen hun persoonlijke schoenendoos voor kinderen in ontwikkelingslanden, gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Voor deze kinderen een onvergetelijk cadeau! Met de pennen, schriften en viltstiften kunnen ze, soms voor het eerst, écht meedoen op school! Voor leerlingen in Nederland is Schoenmaatjes dé kans om iets concreets te doen voor een leeftijdsgenootje ver weg en te leren wat geven en delen is. Edukans heeft in 20 jaar 2,6 miljoen schoenendozen uitgedeeld.

Naam:
Digibordconcert
Datum concert:
Vrijdag 3 oktober 2014
Van 11:00 tot 11:40 uur.
Locatie:
Brede School de Zandkampen
(De Leiboom &b De Spelwert)

Datum
2 oktober 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


Prinses Laurentien gaat met de kinderen in gesprek over Schoenmaatjes.
Uitgelicht
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden