over ons | adverteren | sitemap | contact

Nationaal Schoolontbijt


Deel deze pagina

BOMMELERWAARD- Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt wordt er op scholen een week lang aandacht besteed aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig omdat er nog steeds veel kinderen niet. niet altijd of niet gezond ontbijten.

Burgermeestersontbijt Zaltbommel
Tijdens het burgemeestersontbijt deelt burgemeester Rehwinkel een gezond ontbijt met leerlingen van De Wegwijzer in Nederhemert. Ook de wethouders van het Zaltbommelse college delen in de week van het Nationaal Schoolontbijt een gezond ontbijt met leerlingen van verschillende scholen.

Burgermeestersontbijt Maasdriel
Woensdag 7 november 2018 komen alle leerlingen van groep 7/8 van de Deken Wehmeyerschool uit Velddriel ontbijten met burgemeester Van Kooten in het gemeentehuis van de gemeente Maasdriel.

Het Nationaal Schoolontbijt
Het Burgemeestersontbijt is onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt, dat een week lang aandacht schenkt aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten.

Waarom is ontbijten belangrijk?
Ontbijten is belangrijk. Het lichaam heeft een ontbijt nodig om met energie aan de dag te beginnen. Wie goed ontbijt kan zich beter concentreren op werk of school. Ook krijgt het lichaam veel gemakkelijker alle voedingsstoffen binnen die dagelijks nodig zijn en blijft het makkelijker op gezond gewicht. En daarnaast is ontbijten ook heel lekker en gezellig!

Donatie aan Jeugdcultuurfonds
Ook dit jaar betalen de burgemeesters de kinderen voor het ontbijt door middel van een donatie. Dit jaar is dat een donatie voor de stichting Kinderpostzegels. Die stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen. Eén van de projecten is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas. Op een speelse manier leren waarbij scholieren dat iedereen erbij hoort. Net zoals bij het NationaalSchoolontbijt. Het thema van de ontbijtweek is dit jaar dan ook: ‘Een feestje voor iedereen’.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden