over ons | adverteren | sitemap | contact

Nationaal Schoolontbijt


Deel deze pagina

BOMMELERWAARD- Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt wordt er op scholen een week lang aandacht besteed aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig omdat er nog steeds veel kinderen niet. niet altijd of niet gezond ontbijten.

Burgermeestersontbijt Zaltbommel
Tijdens het burgemeestersontbijt deelt burgemeester Rehwinkel een gezond ontbijt met leerlingen van De Wegwijzer in Nederhemert. Ook de wethouders van het Zaltbommelse college delen in de week van het Nationaal Schoolontbijt een gezond ontbijt met leerlingen van verschillende scholen.

Burgermeestersontbijt Maasdriel
Woensdag 7 november 2018 komen alle leerlingen van groep 7/8 van de Deken Wehmeyerschool uit Velddriel ontbijten met burgemeester Van Kooten in het gemeentehuis van de gemeente Maasdriel.

Het Nationaal Schoolontbijt
Het Burgemeestersontbijt is onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt, dat een week lang aandacht schenkt aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten.

Waarom is ontbijten belangrijk?
Ontbijten is belangrijk. Het lichaam heeft een ontbijt nodig om met energie aan de dag te beginnen. Wie goed ontbijt kan zich beter concentreren op werk of school. Ook krijgt het lichaam veel gemakkelijker alle voedingsstoffen binnen die dagelijks nodig zijn en blijft het makkelijker op gezond gewicht. En daarnaast is ontbijten ook heel lekker en gezellig!

Donatie aan Jeugdcultuurfonds
Ook dit jaar betalen de burgemeesters de kinderen voor het ontbijt door middel van een donatie. Dit jaar is dat een donatie voor de stichting Kinderpostzegels. Die stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen. Eén van de projecten is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas. Op een speelse manier leren waarbij scholieren dat iedereen erbij hoort. Net zoals bij het NationaalSchoolontbijt. Het thema van de ontbijtweek is dit jaar dan ook: ‘Een feestje voor iedereen’.
Datum
7 november 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 10 november 2017: Nationaal Schoolontbijt
Uitgelicht
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › koningsdag
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden