over ons | adverteren | sitemap | contact

Nationaal Schoolontbijt


Deel deze pagina

BOMMELERWAARD- Tijdens de week van Het Nationaal Schoolontbijt wordt er op scholen een week lang aandacht besteed aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig omdat er nog steeds veel kinderen niet. niet altijd of niet gezond ontbijten.

Burgermeestersontbijt Zaltbommel
Tijdens het burgemeestersontbijt deelt burgemeester Rehwinkel een gezond ontbijt met leerlingen van De Wegwijzer in Nederhemert. Ook de wethouders van het Zaltbommelse college delen in de week van het Nationaal Schoolontbijt een gezond ontbijt met leerlingen van verschillende scholen.

Burgermeestersontbijt Maasdriel
Woensdag 7 november 2018 komen alle leerlingen van groep 7/8 van de Deken Wehmeyerschool uit Velddriel ontbijten met burgemeester Van Kooten in het gemeentehuis van de gemeente Maasdriel.

Het Nationaal Schoolontbijt
Het Burgemeestersontbijt is onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt, dat een week lang aandacht schenkt aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten.

Waarom is ontbijten belangrijk?
Ontbijten is belangrijk. Het lichaam heeft een ontbijt nodig om met energie aan de dag te beginnen. Wie goed ontbijt kan zich beter concentreren op werk of school. Ook krijgt het lichaam veel gemakkelijker alle voedingsstoffen binnen die dagelijks nodig zijn en blijft het makkelijker op gezond gewicht. En daarnaast is ontbijten ook heel lekker en gezellig!

Donatie aan Jeugdcultuurfonds
Ook dit jaar betalen de burgemeesters de kinderen voor het ontbijt door middel van een donatie. Dit jaar is dat een donatie voor de stichting Kinderpostzegels. Die stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen. Eén van de projecten is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas. Op een speelse manier leren waarbij scholieren dat iedereen erbij hoort. Net zoals bij het NationaalSchoolontbijt. Het thema van de ontbijtweek is dit jaar dan ook: ‘Een feestje voor iedereen’.
Datum
7 november 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 10 november 2017: Nationaal Schoolontbijt
Uitgelicht
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden