over ons | adverteren | sitemap | contact

Nagenieten van activiteiten 70 jaar bevrijding op DVD


Deel deze pagina

Dit jaar waren er veel evenementen die in het teken stonden van het herdenken en vieren van 70 jaar vrijheid. André Versteeg (AV Media Productions) legde een aantal van deze evenementen vast op film. Het resultaat, de DVD ‘Zaltbommel herdenkt en viert 70 jaar bevrijding’ is in juni en juli voor 10 euro te koop bij TRIP Zaltbommel.

In 2015 is het 70 jaar geleden dat ons land van de Tweede Wereldoorlog is bevrijd. Om hierbij stil te staan en om dit te vieren, organiseerden vrijwilligers, organisaties en inwoners allerlei activiteiten. Dit is op film vastgelegd. De DVD ‘Zaltbommel herdenkt en viert 70 jaar bevrijding’ is in juni en juli voor 10 euro te koop bij TRIP Zaltbommel.

Veel evenementen rondom 70 jaar bevrijding
In april en mei waren er veel evenementen die in het teken stonden van het herdenken en vieren van 70 jaar vrijheid. Op 18 april was het Herdenkingsconcert in de Sint-Maartenskerk. Kunstenaars van ’n Bont Palet maakten een tentoonstelling genaamd ‘een feest van vrijheid’. Heel bijzonder en uniek was ook de tentoonstelling met bijzondere voorwerpen in de Kloosterkapel. Op 2 mei ging een parade van oude en nieuwe militaire voertuigen door alle plaatsen in de gemeente Zaltbommel. En als afsluiter was er op 5 mei het Bevrijdingsconcert met aansluitend een vuurwerkshow. Ruim 1000 mensen kwamen hier op af. Een mooi, geslaagd en ontroerend einde van de viering van 70 jaar bevrijding!

DVD te koop bij TRIP
André Versteeg (AV Media Productions) legde een aantal van deze evenementen voor ons vast op film. Het resultaat is een prachtige DVD met sfeerimpressies van de tentoonstelling in de Kloosterkapel, het herdenkingsconcert, de militaire parade, de picknick, het Bevrijdingsconcert en de vuurwerkshow. De DVD is te koop voor tien euro bij TRIP aan de Markt in Zaltbommel. TRIP is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 15.00 uur.
Datum
9 juni 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden