over ons | adverteren | sitemap | contact

Mooie afsluiting feestweek Kringloop de Spullewaard


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Afgelopen zaterdag trakteerde kringloopwinkel de Spullewaard haar klanten, de goede doelen organisaties en haar vrijwilligers op een zeer geslaagde afsluiting van de feestweek vanwege haar 15 jarige bestaan.

Naast 15% korting op alles in de winkel, was er zaterdag gratis koffie en appeltaartjes van de Harmonika. Ook konden bezoekers genieten van een wervelende modeshow met een gastoptreden van DDC Zaltbommel. De goede doelen markt en de gratis ijsjes van ijssalon Tiessimo maakte het feest compleet.

Zoals ieder jaar werd ook nu dit keer de opbrengst van de winkel uitgedeeld aan goede doelen. Dit jaar ging het om een bedrag van €17.000,-. De vrijwilligers van de Kringloopwinkel hadden zelf de 17 goede doelen organisaties uitgekozen.

Wim Lambooij, voorzitter van de kringloopwinkel, overhandigde de cheques aan de goede doelen organiaties en werd daarbij ludiek en professioneel geassisteerd door de welbekende butler: 'meneer Alphons'.

Het was een enorm geslaagde dag, die een mooie feestweek afsloot en een goed begin markeerde van de volgende 15 jaar Spullewaard. Dank aan iedereen en tot ziens in de Kringloopwinkel!
Datum
14 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden