over ons | adverteren | sitemap | contact

Mooie afsluiting feestweek Kringloop de Spullewaard


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Afgelopen zaterdag trakteerde kringloopwinkel de Spullewaard haar klanten, de goede doelen organisaties en haar vrijwilligers op een zeer geslaagde afsluiting van de feestweek vanwege haar 15 jarige bestaan.

Naast 15% korting op alles in de winkel, was er zaterdag gratis koffie en appeltaartjes van de Harmonika. Ook konden bezoekers genieten van een wervelende modeshow met een gastoptreden van DDC Zaltbommel. De goede doelen markt en de gratis ijsjes van ijssalon Tiessimo maakte het feest compleet.

Zoals ieder jaar werd ook nu dit keer de opbrengst van de winkel uitgedeeld aan goede doelen. Dit jaar ging het om een bedrag van €17.000,-. De vrijwilligers van de Kringloopwinkel hadden zelf de 17 goede doelen organisaties uitgekozen.

Wim Lambooij, voorzitter van de kringloopwinkel, overhandigde de cheques aan de goede doelen organiaties en werd daarbij ludiek en professioneel geassisteerd door de welbekende butler: 'meneer Alphons'.

Het was een enorm geslaagde dag, die een mooie feestweek afsloot en een goed begin markeerde van de volgende 15 jaar Spullewaard. Dank aan iedereen en tot ziens in de Kringloopwinkel!
Datum
14 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden