over ons | adverteren | sitemap | contact

Mobiele adviseur Rabobank komt bij de mensen thuis


Deel deze pagina

Meta Groeneveld, een van de Mobiele adviseurs van Rabobank Bommelerwaard. De mobiele adviseurs komen graag bij u thuis om samen uw bankzaken te regelen.

De dienstverlening van de Rabobank is continu in ontwikkeling. De manier waarop we bankzaken regelen, is in de loop van de tijd veranderd. Nog niet iedereen is vertrouwd met al die nieuwe technologieën. Rabobank Bommelerwaard helpt klanten graag verder met duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. ‘Samen Bankieren’ noemen we dat. Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten over de mogelijkheden van ‘Samen Bankieren’. Op vrijdag 27 november organiseren wij in samenwerking met de ouderenbond een bijeenkomst ‘Samen Bankieren’ in De Weesboom in Ammerzoden. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Samen bankieren

Onno van Zelst, manager Multichannel Klant Contact Centrum: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten te informeren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden om hen verder te helpen. Dit kan zijn omdat ze het lastig vinden om zelf hun bankzaken te regelen, bijvoorbeeld omdat ze slecht zien, horen of lopen. Maar ook, omdat ze het regelen van hun bankzaken gewoon ingewikkeld vinden".

Mobiele adviseur
Nieuw is bijvoorbeeld de mobiele adviseur die door de hele Bommelerwaard bij klanten thuis langs komt om samen hun bankzaken te regelen. De mobiele adviseur is, naast de Rabo GeldService (bestellen van geld) en het verlenen van volmachten, een van de specifieke servicemogelijkheden van Samen Bankieren. Op deze manier kunnen klanten zo lang mogelijk zelfstandig, onafhankelijk of met behulp van anderen blijven bankieren.

Bent u erbij?
Wilt u weten hoe u eenvoudig uw bankzaken kunt regelen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst in De Weesboom op vrijdag 27 november. De bijeenkomst start om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Dichtbij en betrokken
De informatiebijeenkomst ‘Samen Bankieren’ is een van de dingen die Rabobank Bommelerwaard doet om klanten vertrouwd te maken met de nieuwe mogelijkheden van bankieren. Zo organiseren wij ook iedere maand de workshop ‘Het nieuwe bankieren’. Bij deze workshop komt u veel te weten over internetbankieren, mobiel bankieren en veilig bankieren. Ook op deze manier is Rabobank Bommelerwaard dichtbij en betrokken in zowel de Bommelerwaard als bij haar klanten. Kijkt u voor meer informatie en data van de workshop Het nieuwe bankieren op www.rabobank.nl/bommelerwaard.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden