over ons | adverteren | sitemap | contact

Mobiele adviseur Rabobank komt bij de mensen thuis


Deel deze pagina

Meta Groeneveld, een van de Mobiele adviseurs van Rabobank Bommelerwaard. De mobiele adviseurs komen graag bij u thuis om samen uw bankzaken te regelen.

De dienstverlening van de Rabobank is continu in ontwikkeling. De manier waarop we bankzaken regelen, is in de loop van de tijd veranderd. Nog niet iedereen is vertrouwd met al die nieuwe technologieën. Rabobank Bommelerwaard helpt klanten graag verder met duidelijke informatie, helder advies en handige hulpmiddelen. ‘Samen Bankieren’ noemen we dat. Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten over de mogelijkheden van ‘Samen Bankieren’. Op vrijdag 27 november organiseren wij in samenwerking met de ouderenbond een bijeenkomst ‘Samen Bankieren’ in De Weesboom in Ammerzoden. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Samen bankieren

Onno van Zelst, manager Multichannel Klant Contact Centrum: “Wij vinden het belangrijk om onze klanten te informeren over de verschillende mogelijkheden die wij bieden om hen verder te helpen. Dit kan zijn omdat ze het lastig vinden om zelf hun bankzaken te regelen, bijvoorbeeld omdat ze slecht zien, horen of lopen. Maar ook, omdat ze het regelen van hun bankzaken gewoon ingewikkeld vinden".

Mobiele adviseur
Nieuw is bijvoorbeeld de mobiele adviseur die door de hele Bommelerwaard bij klanten thuis langs komt om samen hun bankzaken te regelen. De mobiele adviseur is, naast de Rabo GeldService (bestellen van geld) en het verlenen van volmachten, een van de specifieke servicemogelijkheden van Samen Bankieren. Op deze manier kunnen klanten zo lang mogelijk zelfstandig, onafhankelijk of met behulp van anderen blijven bankieren.

Bent u erbij?
Wilt u weten hoe u eenvoudig uw bankzaken kunt regelen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst in De Weesboom op vrijdag 27 november. De bijeenkomst start om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom! Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Dichtbij en betrokken
De informatiebijeenkomst ‘Samen Bankieren’ is een van de dingen die Rabobank Bommelerwaard doet om klanten vertrouwd te maken met de nieuwe mogelijkheden van bankieren. Zo organiseren wij ook iedere maand de workshop ‘Het nieuwe bankieren’. Bij deze workshop komt u veel te weten over internetbankieren, mobiel bankieren en veilig bankieren. Ook op deze manier is Rabobank Bommelerwaard dichtbij en betrokken in zowel de Bommelerwaard als bij haar klanten. Kijkt u voor meer informatie en data van de workshop Het nieuwe bankieren op www.rabobank.nl/bommelerwaard.

Datum
23 november 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden