over ons | adverteren | sitemap | contact

Metamorfoses in Gameren en Nederhemert


Deel deze pagina

Gameren (foto: Anja Loepa)
Nederhemert (foto: Anja Loepa)
Woonstichting De Kernen heeft onlangs in twee dorpen in de gemeente Zaltbommel 25 woningen een facelift gegeven en verduurzaamd. Het straatbeeld is fors veranderd en de woningen zijn door verschillende maatregelen aanzienlijk energiezuiniger geworden.

Gameren

In Gameren zijn 18 woningen grondig aangepakt. De woningen staan in de Ouwelsestraat, Oude Weidestraat en de Jan van Steenbergenstraat. De bewoners zijn blij met het fraaie uiterlijk van de woningen en met het feit dat de woningen veel beter geïsoleerd zijn. De woningen zijn van gemiddeld van energielabel C/D/E naar A+ gegaan. Dit is goed voor de portemonnee en het milieu. Ook het wooncomfort is aanzienlijk verbeterd.

Nederhemert
In Nederhemert hebben 7 woningen in de Hofstraat een facelift gekregen en zijn van energielabel C, D en E naar energielabel A gegaan. Eerder werden al 4 woningen aan de Ormelingenstraat al flink onder handen genomen. Verduurzaming hoog op de agenda De Kernen gelooft in dorpen die in balans zijn en zet zich in voor kwaliteit van wonen en leven van haar klanten. Om die reden kijkt De Kernen goed naar welk deel van haar woningbezit geschikt is voor deze grondige aanpassingen. Verduurzaming staat voor 2016 ook hoog op de agenda.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden