over ons | adverteren | sitemap | contact

Metamorfose Albert Heijn Zaltbommel


tijdelijke sluiting 3 tot 18 september


Deel deze pagina

foto: Het team van Albert Heijn Zaltbommel viert de heropening graag samen met klanten.

ZALTBOMMEL - Albert Heijn Zaltbommel ondergaat complete metamorfose. De supermarkt van ondernemer Ferry Boender wordt omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 18 september om 11:00 uur.

Al enkele maanden geleden begonnen de voorbereidingen voor de verbouwing. Zo kreeg het Pick Up Point een andere, goed bereikbare plek, namelijk voor de winkel.

Supermarktmanager Nicole van Namen:
“Als de winkel voor de ombouw gesloten is, kunnen klanten gewoon gebruikmaken van ons Pick Up Point. Daar kun je boodschappen ophalen die je online via ah.nl hebt besteld. De openingstijden van het Pick Up Point zijn tijdelijk behoorlijk verruimd.”

Master in vers
Ook achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot ‘master in vers’. Hierdoor kunnen klanten erop rekenen dat ze straks uitgebreidere informatie over verse producten kunnen krijgen. “Van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

Strakke planning
De ombouw naar het nieuwe concept van Albert Heijn is strak gepland en duurt twaalf dagen. De vernieuwde supermarkt wordt ruim en overzichtelijk van opzet. “We breiden het versaanbod flink uit en er komt meer betaalgemak. Klanten kunnen straks bij ons ook boodschappen met zelfscan doen.”

Heropening 18 september
De medewerkers van Albert Heijn Zaltbommel vieren de heropening graag met klanten. Het wordt van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 september een gezellig feestje. Er zijn proeverijen, winacties en leuke activiteiten. “Kom dus langs, we zijn ontzettend benieuwd naar wat u van onze vernieuwde winkel vindt”, aldus de supermarktmanager.

 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden