over ons | adverteren | sitemap | contact

Metamorfose Albert Heijn Zaltbommel


tijdelijke sluiting 3 tot 18 september


Deel deze pagina

foto: Het team van Albert Heijn Zaltbommel viert de heropening graag samen met klanten.

ZALTBOMMEL - Albert Heijn Zaltbommel ondergaat complete metamorfose. De supermarkt van ondernemer Ferry Boender wordt omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 18 september om 11:00 uur.

Al enkele maanden geleden begonnen de voorbereidingen voor de verbouwing. Zo kreeg het Pick Up Point een andere, goed bereikbare plek, namelijk voor de winkel.

Supermarktmanager Nicole van Namen:
“Als de winkel voor de ombouw gesloten is, kunnen klanten gewoon gebruikmaken van ons Pick Up Point. Daar kun je boodschappen ophalen die je online via ah.nl hebt besteld. De openingstijden van het Pick Up Point zijn tijdelijk behoorlijk verruimd.”

Master in vers
Ook achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot ‘master in vers’. Hierdoor kunnen klanten erop rekenen dat ze straks uitgebreidere informatie over verse producten kunnen krijgen. “Van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

Strakke planning
De ombouw naar het nieuwe concept van Albert Heijn is strak gepland en duurt twaalf dagen. De vernieuwde supermarkt wordt ruim en overzichtelijk van opzet. “We breiden het versaanbod flink uit en er komt meer betaalgemak. Klanten kunnen straks bij ons ook boodschappen met zelfscan doen.”

Heropening 18 september
De medewerkers van Albert Heijn Zaltbommel vieren de heropening graag met klanten. Het wordt van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 september een gezellig feestje. Er zijn proeverijen, winacties en leuke activiteiten. “Kom dus langs, we zijn ontzettend benieuwd naar wat u van onze vernieuwde winkel vindt”, aldus de supermarktmanager.

Datum
25 augustus 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden