over ons | adverteren | sitemap | contact

Met de boot naar Slot Loevestein


Deel deze pagina

Poederoijen – Beleef deze zomer Slot Loevestein eens op een hele andere manier, namelijk over het water! Stap aan boord op een dagtocht of bij een van de veerdiensten. Daarnaast kun je de mooie natuur in het Munnikenland ontdekken tijdens de struintochten van Staatsbosbeheer.

Dagtochten naar Slot Loevestein

Deze zomer zijn er verschillende boten die aanmeren op Slot Loevestein. Op 11 augustus is dat Partycruises Bommelervaart, op 12 augustus meert Rondvaart Wiljo aan en op 24 augustus zal Spido met een boot naar Slot Loevestein varen. Lijkt het je ook leuk om te varen en een bezoek aan Slot Loevestein te brengen? Dan zijn deze dagtochten misschien wel iets voor jou!

De leukste weg is over het water
Kom naar Slot Loevestein over het water. Dit kan met de veerdienst Riveer of het voetveer vanaf Woudrichem. Via www.slotloevestein.nl kunnen voordelige combi-tickets worden besteld inclusief toegang tot het kasteel en vervoer over het water!

Dienstregeling Riveer
In augustus vaart Riveer iedere dag tussen Woudrichem en Gorinchem. Ook tussen Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren varen ze iedere dag. Vaar je vanuit Gorinchem? Dan moet je altijd overstappen in Woudrichem. Kijk voor de vaste dienstregeling op www.riveer.nl.

Voetveer Woudrichem
Het voetveer Woudrichem vaart deze zomer doorlopend op maandag van 12.30 tot 17.30 uur en van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 17.30 uur.

Zwemmen in de rivier
Met dit zomerse weer is er natuurlijk niets lekkerder dan zwemmen in verkoelend water. Let echter wel op waar je gaat zwemmen. Doe dit alleen in aangewezen zwemwater. In de rivieren de Waal en de Maas kan het zwemmen gevaarlijk zijn. De schepen zorgen daar voor een sterke stroming.

Struintochten
Ook deze zomer kun je lekker struinen door de natuur van het Munnikenland. De gids van Staatsbosbeheer laat je door de bosjes sluipen en vertelt allerlei weetjes over de natuur. Je beleeft de natuur toch even net wat anders als je van het pad afgaat!

Er staan nog verschillende tochten op het programma. Op vrijdag 19 augustus, woensdag 24 augustus, zaterdagavond 27 augustus en vrijdag 2 september. Kosten voor deelname aan deze tocht zijn € 3,- voor kinderen en € 5,- voor volwassenen. Voor meer informatie kun je op www.staatsbosbeheer.nl kijken.

Openingstijden en toegangsprijzen
In augustus is Slot Loevestein iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Volwassenen: € 12,50
Kinderen 4–18 jaar: € 8,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
MK: gratis
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden