over ons | adverteren | sitemap | contact

Medewerkers gemeente Maasdriel gaan de straat op


Hoe draagt u bij aan een leefbaar dorp?


Deel deze pagina

In wat voor een dorp wilt u wonen? En, welke bijdrage wilt u daar aan leveren? Met die vragen gaan medewerkers van de gemeente Maasdriel op 6, 10 en 20 oktober in Rossum de straat op. Hiermee hopen ze velen van u enthousiast te krijgen om met anderen uit uw dorp initiatieven te starten én uit te voeren. De gemeente stelt hiervoor ondersteuning beschikbaar. Voor eind 2017 bezoekt de gemeente alle kernen. Als eerste is Rossum aan de beurt.


Op 6, 10 oktober en 20 oktober zijn de medewerkers In Rossum:
6-10: 10.00 – 12.00 uur
10-10: 11.00 – 13.00 uur
20-10: 11.30 – 13.30 uur

Handen uit de mouwen!
De gemeente Maasdriel wil een actieve gemeente zijn met dorpen en inwoners die door onderling contact, gezamenlijk de handen uit de mouwen steken en het bieden van burenhulp Maasdriel levendig houden. Er gebeurt al veel in de dorpen en daar zijn we blij mee en trots op.

Samen aanpakken
De beschikbare budgetten van de gemeente slinken echter en dat betekent dat we in de toekomst niet alles kunnen doen wat we zouden willen doen. Hierdoor zult u als inwoner meer zelf moeten oppakken als u de leefbaarheid en de voorzieningen in uw dorp in stand wilt houden of wilt verbeteren. De gemeente geeft u de ruimte zaken zelf te regelen en samen op te pakken. En als dat gewenst is, ondersteunen we u bij uw initiatief.

Goede ideeën welkom!
Ideeën kunnen variëren van het aanleggen van een gezamenlijke moestuin tot het organiseren van een wekelijks koffie-uurtje voor alleenstaanden. Alle ideeën die in het teken staan van de leefbaarheid in het dorp zijn welkom!
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden