?> Markt Twee is geopend, Markt Twee is oke! - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Markt Twee is geopend, Markt Twee is oke!


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL- Zaltbommel is een huis van cultuur rijker. En wat voor een! Op 1 maart vond de officiele opening plaats van Markt 2, met ludieke acts door de kinderen van de Tekenschool Bommelerwaard en de Theaterschool Tuin van Kees.

Terwijl Corina Laheij, met een woord tot het publiek richtte zorgde een gesjeesde 'manager' voor een vlot verloop van de opening, met een checklijstje in de hand. Ondertussen hielden 'politie-agenten' in de gaten dat er nog niemand naar boven ging.Na de speech kwamen de kunstenaars van de Tekenschool Bommelerwaard met hun kunstwerken naar beneden. Zij werden met groot applaus ontvangen.

Daarna was het de beurt aan de ‘burgemeester’. Tijdens diens toespraak ontstond enige verwarring, maar dat kwam uiteindelijk allemaal goed toen de mooie dames de schaar naar de burgemeester brachten, zodat hij het lint kon doorknippen. Dit was het startsein voor de kinderen om hun leus te scanderen: "Markt Twee is geopend, Markt Twee is oke!" En na de onthulling van het nieuwe uithangbord was de opening compleet.

De reacties van het publiek waren lovend. Veel mensen grepen de kans om het pand en de expositie te bewonderen. Corina Laheij werd overladen met bloemen, cadeautjes, flessen wijn, complimenten en aanmoedigingen. Ze bedankte de Theaterschool De Tuin van Kees (Astrid Oosterhuis,), de Tekenschool Bommelerwaard (Leontien Vossen en Cathalijne Elisabeth van Gent) hartelijk voor het verzorgen van de acts tijdens de opening.
 
Datum
2 maart 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Inloophuis voor kunst
Markt Twee is een inloophuis dat helpt bij het inspireren en creëren van kunst. Markt Twee exposeert en verkoopt kunst, is een werklocatie voor kunstenaars, organiseert activiteiten ter inspiratie en amusement, workshops, groepsprojecten en ontmoetingen.


Gerelateerde info

Opening Markt Twee
Opening Markt Twee
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden