over ons | adverteren | sitemap | contact

Markt Twee is geopend, Markt Twee is oke!


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL- Zaltbommel is een huis van cultuur rijker. En wat voor een! Op 1 maart vond de officiele opening plaats van Markt 2, met ludieke acts door de kinderen van de Tekenschool Bommelerwaard en de Theaterschool Tuin van Kees.

Terwijl Corina Laheij, met een woord tot het publiek richtte zorgde een gesjeesde 'manager' voor een vlot verloop van de opening, met een checklijstje in de hand. Ondertussen hielden 'politie-agenten' in de gaten dat er nog niemand naar boven ging.Na de speech kwamen de kunstenaars van de Tekenschool Bommelerwaard met hun kunstwerken naar beneden. Zij werden met groot applaus ontvangen.

Daarna was het de beurt aan de ‘burgemeester’. Tijdens diens toespraak ontstond enige verwarring, maar dat kwam uiteindelijk allemaal goed toen de mooie dames de schaar naar de burgemeester brachten, zodat hij het lint kon doorknippen. Dit was het startsein voor de kinderen om hun leus te scanderen: "Markt Twee is geopend, Markt Twee is oke!" En na de onthulling van het nieuwe uithangbord was de opening compleet.

De reacties van het publiek waren lovend. Veel mensen grepen de kans om het pand en de expositie te bewonderen. Corina Laheij werd overladen met bloemen, cadeautjes, flessen wijn, complimenten en aanmoedigingen. Ze bedankte de Theaterschool De Tuin van Kees (Astrid Oosterhuis,), de Tekenschool Bommelerwaard (Leontien Vossen en Cathalijne Elisabeth van Gent) hartelijk voor het verzorgen van de acts tijdens de opening.
Datum
2 maart 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Inloophuis voor kunst
Markt Twee is een inloophuis dat helpt bij het inspireren en creëren van kunst. Markt Twee exposeert en verkoopt kunst, is een werklocatie voor kunstenaars, organiseert activiteiten ter inspiratie en amusement, workshops, groepsprojecten en ontmoetingen.
Valentijnsdag

Gerelateerde info

Opening Markt Twee
Opening Markt Twee
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden