over ons | adverteren | sitemap | contact

Man bekneld bij eenzijdig ongeval Van Heemstraweg


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL – Bij een eenzijdig ongeval op de Van Heemstraweg (N322) is een man gewond geraakt. Het slachtoffer was met zijn personenauto van de weggeraakt en kwam vervolgens bekneld te zitten in zijn voertuig.

Het duurde even voordat de hulpverleners bij het ongeluk waren, dat kwam doordat ze een melding hadden gekregen dat het ongeluk in Brakel zou hebben plaatsgevonden. Zowel de brandweer als de politie waren de Heemstraweg afgereden richting de sluis in Andel. Vervolgens zijn ze teruggegaan richting Zaltbommel en troffen daar het ongeluk aan.

De brandweer van Brakel vervolgens meteen begonnen met de hulpverlening, ze moesten het dak van de auto knippen om het slachtoffer te bevrijden. De man was volledig bij bewustzijn en aanspreekbaar. Hij is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden