over ons | adverteren | sitemap | contact

Maasdrielse Rockcoverband The Streets op tournee in Scandinavie


Deel deze pagina

Ooit is de tournee begonnen als grap, maar vanaf 21 april t/m 1 mei gaat rockcoverband The Streets optreden in Oslo (Noorwegen), Karlskoga (Zweden) en Aalborg (Denemarken). Voordat de reis begint treden ze op als afsluiter bij het Monsters of Rock Festival in de Kreek in Kerkdriel. Samen met toptributes van Metallica, AC/DC en Guns ‘n Roses en de lokale vrienden van Vaneges.

Wie had in 2011 gedacht dat rockcoverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen? Zeker de vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Met enthousiasme runnen ze de band en gaan nu al 7 jaar en voor de 3e keer op een buitenlandse tour.

Dit keer zijn de Scandinavische landen: Noorwegen, Zweden en Denemarken aan de beurt. Het plezier om met zijn 4-en muziek te maken en te combineren met een buitenlandse trip is voor de vier heren en fantastische ervaring en de plannen liggen al klaar voor de toekomst, aldus zanger Stefan Chamboné.

De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar speelt wonderboy Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt.

The Streets hebben een aantal bewogen jaren achter de rug. Na de brand in 2015 was de band nagenoeg klaar. Maar met de steun van vrienden en fans hebben ze de rug gerecht. Twee jaar later wint de band de Clash of the Coverbands in een uitverkocht PARADISO. Marcel Toonen (drummer): We doen vooralsnog al onze boekingen zelf, tot de zomervakantie zitten we wekelijks minimaal 2 keer volgeboekt op diverse festivals in Nederland.

Het avontuur begint op 21 april in de Kreek in Kerkdriel bij Monsters of Rock. Kijk op hun facebookpagina of website waar ze de komende weken te bewonderen zijn.
Datum
15 april 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?

Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden