over ons | adverteren | sitemap | contact

Maasdrielse Rockcoverband The Streets op tournee in Scandinavie


Deel deze pagina

Ooit is de tournee begonnen als grap, maar vanaf 21 april t/m 1 mei gaat rockcoverband The Streets optreden in Oslo (Noorwegen), Karlskoga (Zweden) en Aalborg (Denemarken). Voordat de reis begint treden ze op als afsluiter bij het Monsters of Rock Festival in de Kreek in Kerkdriel. Samen met toptributes van Metallica, AC/DC en Guns ‘n Roses en de lokale vrienden van Vaneges.

Wie had in 2011 gedacht dat rockcoverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen? Zeker de vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Met enthousiasme runnen ze de band en gaan nu al 7 jaar en voor de 3e keer op een buitenlandse tour.

Dit keer zijn de Scandinavische landen: Noorwegen, Zweden en Denemarken aan de beurt. Het plezier om met zijn 4-en muziek te maken en te combineren met een buitenlandse trip is voor de vier heren en fantastische ervaring en de plannen liggen al klaar voor de toekomst, aldus zanger Stefan Chamboné.

De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar speelt wonderboy Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt.

The Streets hebben een aantal bewogen jaren achter de rug. Na de brand in 2015 was de band nagenoeg klaar. Maar met de steun van vrienden en fans hebben ze de rug gerecht. Twee jaar later wint de band de Clash of the Coverbands in een uitverkocht PARADISO. Marcel Toonen (drummer): We doen vooralsnog al onze boekingen zelf, tot de zomervakantie zitten we wekelijks minimaal 2 keer volgeboekt op diverse festivals in Nederland.

Het avontuur begint op 21 april in de Kreek in Kerkdriel bij Monsters of Rock. Kijk op hun facebookpagina of website waar ze de komende weken te bewonderen zijn.
Datum
15 april 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden