over ons | adverteren | sitemap | contact

Lotte van 't Zelfde uit Gameren ontvangt het eerste Sjorsboekje


Deel deze pagina

Tekening van Lotte van 't Zelfde
foto1: Wethouder Ton van Balken reikt de prijs uit aan Lotte van ’t Zelfde (groep 7b, School met de Bijbel Gameren). Haar tekening prijkt op de kaft van het boekje.

Maandagochtend 28 september om 9.00 uur werden de eerste exemplaren van het Sjors Sportief/Sjors Creatief boekje door wethouder Van Balken uitgereikt aan de leerlingen van groep 7b van de School met de Bijbel in Gameren.

Wat staat er in?
Het boekje bevat ruim honderd kortdurende kennismakingsactiviteiten van allerlei verenigingen in de gemeente. Van paardrijden tot leren breien, het is er allemaal in te vinden.

Meedoen? Geef je op via Bommelactief.nl
Kinderen geven zich voor deze activiteiten op via de website www.bommelactief.nl . Het initiatief voor dit boekje is van Spel& in samenwerking met de gemeente.

Kennismaken & talenten ontdekken
Doel is kinderen te laten ervaren welke verenigingen en clubs er zijn in de gemeente, zodat zij de kans krijgen te ontdekken waar hun interesse naar uit gaat, of over welke talenten zij beschikken.

Alle basisscholen krijgen een Sjorsboekje
De combinatiefunctionarissen brengen tot en met woensdagochtend 30 september zelfde boekjes langs bij de meeste basisscholen in de gemeente Zaltbommel.

Sjorsboekje gemist? Neem contact op:
Wordt het boekje niet via school verspreid, dan kunt u contact opnemen met het team van Spel& via spelen@welzijnbommelerwaard.nl.
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden