over ons | adverteren | sitemap | contact

Losloopgebieden honden Maasdriel


Deel deze pagina

MAASDRIEL- De gemeente Maasdriel heeft binnen de bebouwde kom drie locaties aangewezen als losloopgebied voor honden.

Het idee voor de losloopgebieden is afkomstig van de Ammerzodense Kristel van Hulst. Samen met wethouder Van Hoften sloeg zij op woensdag 17 oktober de eerste paal met daarop het informatiebordje over het losloopgebied in de grond.

Dorpentour "Krachtige kernen'
Kristel heeft tijdens de dorpentour ‘Krachtige kernen’ bij de gemeente aangegeven dat zij graag zou zien dat honden op aangewezen plekken los kunnen lopen. In maart 2018 is dit door het college goedgekeurd.

Losloopgebieden
De losloopgebieden bevinden zich in de kernen Ammerzoden, Kerkdriel en Well. In Ammerzoden is het Spreeuwenpad langs de Bernseweg (N831) aangewezen als losloopgebied. Dit losloopgebied geldt het gehele jaar. Bij De Zandmeren Kerkdriel en Strandbad Well geldt het losloopgebied van 15 oktober t/m 15 maart.

Regels
Honden mogen bij De Zandmeren en het Strandbad niet op het strand. Op alle drie de locaties zijn palen geplaatst die aangegeven wanneer een wandelaar het losloopgebied binnenloopt en weer verlaat. Uiteraard geldt ook in de losloopgebieden een opruimplicht. Op de website van de gemeente staat welke regels voor honden in de openbare ruimte gelden.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden