over ons | adverteren | sitemap | contact

'Lek' in arbeidsmarkt techniek


Deel deze pagina

Maar liefst 38% van de jongeren die met een technisch diploma hun opleiding afsluiten, kiest voor een niet-technische baan in een niet-technische sector. En bij alle werknemers in techniekbedrijven die op zeker moment van baan wisselen, stapt ook nog eens 39% over naar een niet-technische onderneming. Bron: www.technischweekblad.nl

Wat betekent dit voor Regio Rivierenland

Steeds vaker verschijnen in de media berichten zoals bovenstaand. En in de markt zijn geluiden te horen dat vacatures niet snel of goed genoeg vervuld worden en dat werkgevers ongerust zijn over de toekomst. Maakt u zich ook zorgen over het vervullen van uw vacatures in de toekomst en wilt u hieraan iets veranderen? Sluit u dan nu aan bij Platform Techniek Rivierenland of neem deel aan door ons georganiseerde Startplein bijeenkomsten.

Startplein Bouw & Infra Rivierenland
Startplein Bouw & Infra zorgt voor de verbinding tussen werkgevers, vacatures en werkzoekenden. Werkzoekenden met interesse in bouw & infra functies kunnen zich aanmelden voor het Startplein. Adviseurs van Werkzaak Rivierenland en Leerwerkloket Rivierenland bereiden vervolgens een goede match voor. Samen met andere partijen kijken zij naar de geschiktheid van de kandidaat: motivatie, ervaring, opleiding en mogelijkheden tot stage of bijscholing. Hierdoor ontstaat er overzicht van beschikbare potentiële kandidaten voor de arbeidsmarkt en is een betere afstemming tussen vraag en aanbod mogelijk.

Gezocht bouw & infra vacatures voor Startplein 10 november 2016
Bedrijven die mee willen denken, vacatures hebben of zich bij het Startplein willen aan sluiten, zijn van harte welkom op donderdag 10 november a.s. van 12.30 tot 16.00 uur bij G. van der Ven BV Aannemingsbedrijf, Van Heemstraweg 2, 5306 TA Brakel.

Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
  • Claudine Kiefer (Parkmanagement Zaltbommel), 06 – 317 484 57, claudine.kiefer@deparkmanagers.nl
  • Yvonne Schreven (Werkzaak Rivierenland), 06-333 15 565, Yschreven@werkzaakrivierenland.nl

Platform Techniek Rivierenland
Om nu en in de toekomst beter en sneller vacatures te kunnen matchen tussen werkgever en werknemer organiseert Platform Techniek Rivierenland samen met veel andere partijen Startplein Techniek bijeenkomsten. Het Platform is een netwerk van verschillende organisaties uit de regio die een relatie hebben met techniek. Naast ondernemersverenigingen, opleidingsfondsen en brancheorganisaties kunnen ook individuele ondernemers zich bij het Platform aansluiten.

Meer informatie?
Jan Heeres (BètaTech Services), 06 – 280 43 751, jan.heeres@btechs.nl Parkmanagement Zaltbommel, BètaTech Services, ROC Rivor, Leerwerkloket Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, Gemeente Zaltbommel, RW-POA Rivierenland, Cambium College en provincie Gelderland.
Uitgelicht
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden