over ons | adverteren | sitemap | contact

Leerwerkroutes Werkzaak genomineerd voor ESF award


Deel deze pagina

De leerwerkroutes van Werkzaak Rivierenland zijn genomineerd voor een ESF Award. ESF is het Europees sociaal fonds waar centrumgemeenten subsidieaanvragen kunnen doen. Voor de regio Rivierenland is Tiel de Centrumgemeente. Aan de subsidieaanvraag van de leerwerkroutes werkte het Regionaal Werkbedrijf en Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt (RW-POA) mee.

Finale 8 november
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseert de Award voor alle ESF subsidie aanvragers in Nederland. Op 8 november is de finale van de ESF Award. De leerwerkroute van Werkzaak Rivierenland is een van de tien kanshebbers van drie prijzen: een vakjury prijs, een presentatieprijs en een publieksprijs. Voor die laatste kan het publiek vanaf 1 oktober haar stem gaan uitbrengen.

Vakjury
De vakjury beoordeelde maar liefst 25 pitches. Zij keek kritisch naar wie de beste pitch had geschreven en hoe de subsidie van het ESF het verschil maakte voor de projecten. Zij keek met name naar het enthousiasme, de motivatie en op welke wijze de doelstellingen zijn of worden gerealiseerd.

Over de leerwerkroutes van Werkzaak Rivierenland
Werkzaak Rivierenland heeft veel contact met bedrijven en inzicht in de vraag naar medewerkers. Met de leerwerkroutes die dit jaar worden ontwikkeld leidt Werkzaak mensen op voor die arbeidsvraag. In de opleiding wordt zoveel mogelijk maatwerk gestopt om aan te sluiten op de vraag van de markt. Er komen tien leerwerkroutes in de komende jaren.

Leerwerkroute Horeca brengt onbekend talent in beeld
De eerste startte in juni, leerwerkroute horeca. In deze leerwerkroute leren mensen, in een half jaar tot maximaal twee jaar, alle ins en outs van de horecabranche kennen. Rond het bedrijfsrestaurant Smaakzaak werken leermeester, werkcoaches en accountmanagers samen om de deelnemers (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) een prettige werkplek en veilige leeromgeving te geven. Naast veel praktijktijd werkt deze leerwerkroute met e-learningmodules over bijvoorbeeld voedselhygiëne en gastheerschap.

Groei aantal deelnemers
Direct vanaf de start zien we alle deelnemers groeien, op geheel eigen wijze en tempo. We zien ook onbekende talenten boven komen; het effect van maatwerk. Deelnemers ontwikkelen zich optimaal voor functies die zijn afgestemd op de daadwerkelijke vraag uit de markt. Hiervoor zijn contacten gelegd met de Van der Valk’s in Rivierenland.

Samenwerken met bedrijven
De samenwerking met bedrijven is van essentieel belang voor de leerwerkroutes. Bedrijven kunnen stageplaatsen bieden en zo bijdragen aan de talentontwikkeling van hun eigen toekomstige medewerkers.

De andere leerwerkroutes zijn Horeca, Schoonmaak, Transport & logistiek, Groen, ICT, Techniek, Hout, Zorg, Agri, Administratief & receptie.
Datum
24 augustus 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden